bilgilendirme için teşekkürler
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kargo ile deil amerikaya giden birine parçalatıp bagajda getiremezmiyiz ?
-
-
samsunda önceden kalma turuncu çizgi yanında ve önünde olmayan kurusıkılar mevcut almak isteyene yardımcı olabilirim
-
ama insana gerçeklik hissi vermeli turuncu çizgi ile oyuncak gibi duruyo
-
arkadaşlar bende pcp almak istiyorum uygun tüp veya pompa veya kompresör nerden bulabilirim
-
çalışmalarınızın devamını bekliyoruz
-
hayırlı olsun grupman çalışmalarınızı bekliyoruz
-
limited edition olmasının ne özelliği var
-
-
bu tüfek benimde çok hoşuma gitti youtube da videoları var ileri dolduran insanlarda var mermi maliyetini oldukça düşürür birde çıkış hızı yükseltebilsek harika olur keşke hatsanda böyle bir tüfek yapsaen azından ucuz olurdu
-
Gamo Shadowmatic tüfek ilgimi çekti acaba kullanan varmı
-
mod 125den güçlümü
-
abi yayı kurarken namlunun en ucundan tutarsanız kaldırgaç etkisi oluyor çömelip tüfeğin dipciğini bacağınıza dayarsanız 12 yaşındaki kuzenim bu teknikle benim mod 125i kullanıyor saygılar
-
burdan samsundaki arkadaşlara sesleniyorum 5-10 kişi birleşip samsun team kuralım benim köyüm devgeriş merkeze 15dakika mesafede eğer birkaç kişi toplayabilirsem açık hava poligonu kurabiliriz nasıl fikir
-
bence başarılı bir çalışma olmuş o mesafede rüzgar ısı nem bir çok faktör var ellerinize sağlık
-
zorakim yok ama bencede açılmalı
-
ama yurtdılına çıkarmakta masraf ve hatsan yurt içinde fazla kar almıyor
-
acaba fiyatını bilen varmı tam istediğim silah15 20 metre için pcp arıyodum tüfekler sırf evde kullanmak için çok pahalı ve ağır inşallah güçlü ve isabetlidir
-
bende her zaman tüfeği kasığıma dayayarak kurarım ama çömelerek sol dirseğim dizime dayalı atış yaparım zaten yakın zamanda bipot alıcam bide samsunda birkaç hobidaş bulsam atışlarımı yalnız yapmak zorunda kalmasam çok güzel olucak