bende mod 125 sahibiyim sesiyle güçüyle insanı hayran bıraktırıyor ama malum ben 16 yaşındayım 50 kiloyum ama boy 1.80 haliyle tüfeği çok zor kullanıyorum ama bir türlüde vazgeçemiyorum tüfeğin tepmesi benim için sorun değil ama hedefi şaşırtıyor hatta sırf mod 125imi daha kolay kullanabilmek için 1 ay sonra bady 'ye başlıcam mod 125 gerçek silah kullanıyormuş hissi veriyor insana ama bazen keşke bitanede pcp tüfeğim olsa diyorum istediğim noktaya atim mermiyi bu seferde o silah sesini sarsıntıyı hissedememek var kuzenime eser 2001 tüfek aldık dükkanda deneyerek en isabetli olanı aldım 6 metreden çok iyi konsantre olarak 5 yeya 6 numara çivinin arkasını vurdum mesafe kısa ama yaylı sevdası ne yapalım
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=qUXHEaC1Jj8 adamlar ne alar yapıyo biz daha alamıyoruz bile
-
acaba türkiyede bulamazmıyız ne kadardan başlar
-
dürbünün tüfek namlusuna olan yükseklikleriylede alakalı olabilir
-
abilerim bu silah türkiyeye gelicekmi tarzı tam istediğim gibi gücü ve isabetliliğide vede silahın fiyatını bilen varmı sevgiler saygılar
-
attığınız maile cevap gelince izede söylermisiniz saygılar
-
-
valla bende 5.5mm mod125 kullanıcısıyım dampa ayak kullanıyorum dürbün ayarı bozuluyo silah sarsıldıgı için ama dürbünün ayar yerine sıkıca birşeyler tıkarsanız 4 4lük oluyor (tabi silahın ağırlığını saymazsak)