Dönüp dönüp geliyorum bu konuya türkiyede yokmu condoru bu şekilde 150fpe güce getirebilecek yetenekli hobidaş
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Türkiyeye inşallah yüksek kalibreleride satarlar
-
Ben zorakiyi orjinali webleyide fason üretim yapan firma sanıyordum
-
İyi günler Saygıdeğer airguntürk ailesi az önce youtubeda denk geldiğim videoyu sizinle paylaşmak istedim .
Videodaki rusun yerli silahımızı modifiye ederken yine yerli bir başka silahımızın namlusunu kullanması onur verici
Not : videodaki ağaca atışı kesinlikle tasvip etmiyorum saygılarımla.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Saygıdeğer abi ve kardeşlerim elimde 60 librelik perfect makaralı yay var (ben gücünü minimum ayarda kullanıyorum) ben yayı çekerken sağ elimin işaret ve orta parmağını kullanıyorum zihgir veya makaralı yay tetiği kullansam isabete artısı olurmu
-
160Fpe güce sahipmiş muhteşem bişey
-
Emek vermişsiniz sonuçta elinize sağlık bu arada silahı kurarken dipciği dizinize yaslarsanız daha kolay kurulum yapabilirsiniz
-
Bozkurt avda gördüm sanırım ürünü satıştaydı yanlış hatırlamıyorsam
-
25grain 1060fps kaç fpe yapar?
-
Polise jandarmaya denk gelmek şans işi şahsen ben polisle birlikte atışta yaptım 3 tüfekten birini ver seni serbest bırakim yoksa tutukluyacağım diyenede denk geldim hepsine aynı dil ile izah yapamazsınız şahsen ben güzelce izah ediyorum lakin illede sıkıntı çıkartmak isteyen polisler olduğunda işler tatsızlaşıyor
-
Resim koymamışlar henüz bakalım buda modifiyeli bt65 çıkmaz umarım
-
Bugün öğrendimki hatsan trophy adlı bir pcp çıkartmış teknik verileri henüz belli değil fakat şekli çok hoşuma gitti ak su avda ürün mevcut https://www.ak suav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3607#.
-
Hatsan kazandı sonunda
-
Benimde çiftelere karşı çok isteğim var ama temiz denk gelmiyor
-
Bende aynı sorunun cevabını aramaktayım 16 veya 18 grain jsb kullanıcam kaç tur açmalıyım güç ayarını
-
Aynen çok hoş olmuş güle güle kullanın
-
Scubaya bağlayıp kullanılır birazda güç modifiyesi yaparsak uçaksavar niyetine kullanırız 7.5joule olur ozaman
-
Güç ve görsellik olarak harika bir ürün internette dolaşırken karşıma çıktı sizlerle paylaşmak istedim
http://hardairmagazine.com/news/product-n…buck-air-rifle/ -
Sayın air dream 6mm kartuş bulurum size eğer isterseniz namlusu açık olan için özelden görüşelim
-
Modifiyeye gerek yok normal 6mm flobert mermi satılıyor bazı bayilerde silahı satmak isterseniz talibim satmak istemezseniz mermi konusunda size yardımcı olurum