ozaman 6mm flobert namlusu açıkmı yoksa sıradan kurusıkı flobertmı?
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
.22lr sanırım bunları nereden buluyosunuz küçük kalibreli revolver bulamıyorum bi türlü bulursamda veledog buluyorum onlarında mermisi mke de yok
-
Başın saolsun abi babanızada rabbim acil şifalar versin 9mm flobertlar satılıksa talibim
-
Hasta yaşıcakmı doktor
-
Tasarım harikası sade ve işlevsellik ön plana sürülmüş ama teknik özelliklerini bulamadım
-
O kutudan çıkarıp birleştirdiği fx'in hangi tüfeği bilen varmı?
-
.25 cal mod 125 bullup kundak yapılırsa belki işe yarar ama o kadar ağırlık taşıdıktan sonra crossbow daha mantıklı hem arazide okda yapılabilir
-
çalışanı satmayı düşünürmüsünüz
-
Sayın kerberos projede son durum nedir onarım tamamlandıktan sonra satmak isterseniz görüşelim
-
Sayın mrt083 özele geliyorum
-
Bende fikrimi yazardım ama 6136 sağolsun.
-
Tactical pcpler çok hoşuma gitti sig mcx hep hayal ettiğim silah ama satışa çıkmadı sanırım
-
ben dampayla kullanıyorum 1000lerce atış yapıldı şuan için sıkıntı yok
-
Beni altın kafese koyarlarsa illede silah derim
-
Doğan bey 42 graini 1000fps ile hangi tüfekte atıyorsunuz bide tüfek modlumu orjinal halimi?
-
İmkanım olsa samimi söylüyorum amerikaya taşınıcam.
-
Çok güzel düşünmüşsünüz kaan abi
-
trofe avlarının sevdiğim yanı vurulan hayvan normaldede kestiğimiz boyutlarda olduğu için vicdanım rahat oluyor gerçi diğer avlarıda severim ama iz sürmek filan ava ayrı bir hava katıyor
-
Türkiyede keçi geyik avlanıyormu?
-
Bulundurma ruhsatına tek seferde verilen para ile 20 adet kartuş alınabiliyor