Yıllardır brococklara karşı ilgim vardı ama bu güçte olanını ilk defa gördüm mermileri yeterince dayanıklıysa .22 yivli yerine alınabilir vergi masrafı ve mermi sınırlaması olmaz silahta tüp olmadığı için çok hafif silahlar üretilebilir
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kaç atış yaptınız?
-
ateşlilerin mod 125i
-
İnşallah güzel derecelerle dönersiniz
-
Ferhat abi sen ne dirsen bilirsen
-
tüfeğiniz 4.5 mm mi 5.5mm mi üzerinde yazar 4.5mm tüfeğe 5.5 5.5mm tüfeğe 4.5mm mermi olmaz
-
Bu aletin 150 fpe de kaç atış yaptığını bilen varmı 5 atış yapsa yeter benim için
-
hayırlı olsun seri üretimler arasında bildiğim kadarıyla en güçlü .25 pcp tüfek
-
Sonuçta savaşta değilizki tankı nerde vuralım
-
.50cal bi silahı şehir içi görevlerde kullanmak tehlikeli olabilir kalibre arttıkça silahı sabitlemek zorlaşır iki atış arası zaman artar tabi bunlar benim şahsi görüşümdür
-
Banada aldırcaksınız bi tane ilk çıktığı zamanlar itici geliyodu ama şu sıralar çok hoşuma gidiyor.
-
Ben teşekkür ederim
-
Şarjörümü boş bırakmayacak şeytan aranıyor
-
Yanlış anlamanızı istemezdim mustafa abi zaten değişileceğini söylemiş olmasa yazmıyacaktım sadece bende magnum silahta dampa kullandığım için tam etki etmediğini biliyorum cidden kusura bakmayın geri dönüp yazımı okuyunca size hak verdim acele ile suçlar gibi bi yazı yazmışım tekrar özür diliyorum tüm samimiyetimle.
-
Ben yazıyı gördüğümde dikkatimi çekmişti baya zaman geçmiş demekki
-
Sayın immortalvolf yatagun sitesinde dampanın hatsan marka silahlarda kullanıldığında garanti dışı kalacağı açıkca belirtilmiş.
-
yatagun stoklarında görünmüyor ama samyang pointed 42grn
-
harika atışlar ellerinize sağlık
-
peki x20nin 4.5 mm olanı kaç fpe
-
Çok teşekkür ederim