ellerine sağlık abi
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende bu videoyaçok defa rastlamıştım kullanılan tüfeğin marka modelini bilen varmı
-
ok yay alasım geldi
-
biz esirlere laf söylemek düşmez onlar özgür
-
kukri tarzı bişey işinizi görür sanırım
-
benim bu güne kadar bulduğum en kuvvetli yaylı GAMO HUNTER EXTREME SE ama oda türkiyede yok 4.5 mm için 1650 fps namlu çıkış hızı vermişler tabi kaç grainle ölçtükleri muamma
-
çok sağolun bende almayı düşünüyorum
-
silah tam olarak kaç fpe ağırlığı nekadar ağırlığı omuzamı kolamı veriyor çok soru sordum kusuruma bakmayın
-
modlumu tüfek
-
98.5 fpe modlu tüfeklemi bide kaç cal 98.5 fpe
-
benim x20ye alasım var ama kaç metrede iş görür onu merak ediyorum
-
Basit mekanizmalı silahlar herzaman ilgimi çekmiştir nekadar az parça okadar az hata ve bozulma riski
-
Zaten kimliğinin belirsiz olması ne kadar korkak olduğunu kanıtlıyor
-
s.n falcone ellerinize sağlık
-
geçmiş olsun kendine dikkat et
-
s.n coolermaster yeğeninize vermiş bulunduğunuz güzel hediyeden dolayı yılın dayısı-amcası seçilmelisiniz bundan yıllar öncesinde dayım bana sanırım hatsandı aşırı kuvvetsiz bi tüfeği vardı ve kullanmamasına rağmen vermemişti hala daha aklımdan çıkaramam o sahneyi
-
nişangahı sabitlemek işin yarısı bide ayar bozulcakmı yada daha kötüsü nişangah bozulcakmı
-
saol eğer başarılı sonuç alınırsa bütün mod 125ciler bu ürünü alır
-
kardeşim deneme fırsatın olursa bana haber verirmisin bende benim mod 125e almayı düşünüyorum
-
yani yine hatsan üretimi namlumu anlamı nedir translate bilmiyor ?