38 mermi stabil atamaz modifiyeli değilse
özbakan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar bu rossı olayı nedir benim mod 125 de rossı namlu çok araştırdım hatsan bile bilmiyor
-
75metre ayakta atış için gayet güzel atışlar olmuş ellerinize sağlık
-
arpacığın en üst noktasına göre nişan alırsanız hedef görünür
-
Sendede ne göz varmış helal olsun
-
bence tüfeğin deişimini talep edin 2 saçma yüklememesi lazımdı sonuçta
-
wolverinde .303cal ve pahalı bir silah ama boss hakkında fxin sitesinde bile doğru dürüst bilgi yok
-
abi 20 kutu pelleti ne kadar zamanda bitiriyosunuz makinalı havalı olsa ben yine bitiremem
-
aman bu gibi durumlar sizi hobiden soğutmasın moralinizi bozmasın kazasız belasız atışlar dilerim
-
güzel kardeşim yaptığın gurupmanları paylaşmak tabiki hakkın kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsin
-
bundan iki hafta önce tahtadaki çivi deliğine nişan alarak oturarak ve desteksiz atışlar yapıyordum 1.atış 1karış aşağı 2. 3santim yukarı 3. veya 4. tam deliğe geldi aslında elim sallanıyodu ve tam üstüne nişan alamamıştım ama denk geldi 30metre mesafe tabi yanımdakiler yanlışlıkla vurduğumu hiçbir zaman öğrenemicekler
-
bana kalırsa mod 99 hatsanın yaylı pcp dahil en iyi silahıdır
-
o en soldaki bıçak beni ayrı bi cezbetti
-
1 yumruk içi olan bide atma bıçağı özellikle atma bıçağına hayran kaldım
-
sanırım siz doyum noktasına ulaştınız artık eskisi kadar ilgi çekici gelmiyor bir nevi artık emekli oldunuz sorduğum iki bıçak satılıklar arasındamı
-
hani şu yumruk atarken kullanılan bıçak
-
sondan 3üncü resimde en alttaki atma bıçağını ve aynı resimdeki ilk bıçağı nereden aldınız harika bir koleksiyonunuz var bu arada
-
yayı kırılmış olabilir
-
türkiyede varmı acaba bunlardan
-
lastikleri nereden alıyosunuz