Bence birde kırmızı jsb 15.83 grain olanını deneyin
atıcı1987 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben olmaz diye hatırlıyorum yani farketmez. Ama dediğim gibi bilgili biri daha iyi bilgi verecektir.
-
Ne marka saçma kullanıyorsunuz ?
-
Cemal beye sormuşunuz ama cevaplayim 190 barda saklayın(ama yinede bir tasdik edilsin bende tam emin değilim)
Bugün bende atışa gittim her gittiğimde ayrı bir mest oluyorum tüfeğime iyiki almışım
Bugün 60 metrede soda şişelerine attım 10 9 yaptım o kaçanda sonuncu attığım biraz gevşedim herhalde vuramadım yani benim hatamdı.Bana tavsiyede bulunan abi ve kardeşlerime çok teşekkür ederim.
-
Yani stabil dediğim yaptığı ortalama atış sayısı bunların tamamı aynı delik değil.
-
30 metrede neredeyse evet tek delik gitti ama bozanda var
-
Cevap için teşekkürler, 190 bardan 100 veya 90 bara kaç stabil atış yapabiliyorsunuz.
190 bardan yanlış hatırlamıyorsam 38 atıştı 100 bara kadarÖNEMLİ; Notlara baktım 200 bardan 100 bara 36 atış sayıyısı.
-
Merhaba, sıfırlama hakkında bilgim yok fakat o silahı bende düşünüyorum. Hiç atış yaptınız mı? sesi falan nasıl ne kadara aldınız ? pompa tercihiniz ne oldu bilgilendirebilirseniz sevinirim
Merhaba bende at44 aldım genel detaylı bir konu açacağım fakat biraz daha kullanayım ve hakim olayim diyorum neyse, yanlış hatırlamıyorsam sizdede mod125 vardı tepmesini kullananlar bilir aynı zamanda ağırlığınıda, sesi susturucusuz olacak gibi değil kesinlikle almanız gerekir. Bende Aksu avdan aldım, pompa tercihimde Hatsan oldu pompalama zor gibi(boyum 185 kilom 84 zordan kastım yorucu) 70 80 pompada 100bardan 190 bara çıkıyor (190 bar önerilen basınçtır) bukadar
-
Bende at44 aldım sizede hayırlı olsun. Sıfırlamayı yapmak için ben hawke chairgunpro kullanıyorum size öneririm kaç metrede sıfırlamayı kesin veriyor.
-
Geçmiş olsun
Saol kardeşim -
Herkeze yorumlarından teşekkür ederim.
Sorunu buldum; tetik biraz ağırdı ağırlını aldım. Tabi öncesinde harbi yardımı ile 2 saçmayı aldın(çünkü öyle durması tehlike arz edebilirdi.)
Ağırlını aldıktan sonra kerata biraz beni sesi ile korkutsada belemiyordum atışı yapabilmesiniSaygılarımla...
-
sizin yapabileceğiniz birşey değil hatsan a yollayın ücretsiz yapar bir dahakine daha dikkatli ve sert cekin kurma kolunu lütfen eğer sarjoru cıkartım kurma kolu tam cekiliyorsa bos yere atıs yapmayıda deneyebilir siniz genelde bu durumlarda kurma kolu calısmaz
Kurma kolu çalışıyor şarjörü cıkarttım.
Bitürlü atışyapamadım -
Ama atış yapamıyorum yanlışlıkla 2 saçma yükledim ama m125 bile 2 saçma alabiliyor. Ama bu tetiği düşürmeme rağmen atış gerçekleşmedi ?
-
Videoyu kumanda ilemi çektin
Atışlar gayet iyi olmuş az kaldı bende buluşuyorum at 44 ümle yanlız düz at 44 aldım -
Tebrikler gayet başarılı gurupmanlar devamını bekliyoruz
-
Harika olmuş...
-
metehan üstünde yönleri yazıyor zaten.. kafa karıştırma.
-
Güzel guruplar, daha yüksek mesafelere inşallah
-
Bende anlayamadım:)
-
Benim için gayet iyi gurupmanlar . İyi atışlar
Saygılarımla...