Arkadaşlar Ekol Fırat Magnum nasıldır uzun yıllar kullanılabilirmi ?
Bu 2 hafta içinde alacağımda siz nersiniz almaya değermi ?
İyi günler...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar Ekol Fırat Magnum nasıldır uzun yıllar kullanılabilirmi ?
Bu 2 hafta içinde alacağımda siz nersiniz almaya değermi ?
İyi günler...
Bende merakla cevap bekliyorum
Biz hala Hatsan'a talim terbiye
Cidden yakışıklı, güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğim ile..
İyi akşamlar...
Bende de Mod 125 Th var öneririm güzel silahtır.Dediğin tüfeklerde çıkış hızı aynı fakat Torpedo 155 ek olarak 0,700 gram daha ağır, ayakta atıyorsan kollarını düşürür.Mod 135 ise Mod 125 in dipçiği ceviz olanıdır.Ama Mod 125 Th öneririm.
İyi günler...
Not: Eğer Mod 125 Th alıcaksanız hangi gözsünüz ona bir bakın.
Hayırlı olsun İnşallah iyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız...
İyi akşamlar.
Çok başarılı güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğimle.
Büyütmenin olmaması imkansız , fakat siz 10 metre için "x9' büyütme kullanamasınız.Yani en azından Optima'da artı kılı
net göremessin bana görede bu gayet normal.
İyi günler.
Hayırlı olması dileğim ile...
Gerçekten yakışıklı bir alet,fakat grupları ve detaylı izlenimleri bekliyoruz.
İyi akşamlar
Güzel çalışma ve paylaşım tebrik ederim ellerinize sağlık.
Yüksek büyütmeli dürbün burada önem kazanıyor galiba, internetten A4 boyutunda hedef bulup çıktı aldım, 100m den 4-12x50 Hawke dürbünümle atış denemesi yapmak istedim, benim gözlerdemi bir problem var bilmiyorum çok uzak geliyor bana o mesafeler, tam boy A4 kağıdı doğru dürüst göremedim 100m de 12x zoomda. kaldıki hedefi iyice görüp atış yapmak, karambole attım.
yanlıs anlamayın sözüm meclisten dışarıda hobidaşların mesafe ölçümlerinde bir problem olabilirmi? hassas gps kullanarak yada rangefinder ile yada uzun bir çelik şerit metre ile tam olarak ölçülüyormu bu mesafeler??neden sordun diyecek olursanız forumda 200m den soda şişesi vuranlar onuda geçtim 500m den küp şekere atış yapmayı düşünenler var. 200 m mesafeyi üşenmedim tam olarak ölçtüm acayip ciddi bir uzaklık nasıl bir dürbünle bakılıyor o mesafey soda şişesini görmek için?
gelelim bombaya arabamın bagajında sürekli duran 5 litrelik küçük su koydugum damacanayı otoyolda emniyet şeridinni kenarına koydum aracımla 500 m uzaklaştım , bırakın kesme şekeri yemin ederim çıplak gözle 5 litrelik bidonu göremedim 500m den tam düz bir hizadaydım üstelik.
ozaman demiştim o topikte teleskop lazım diye, herkesin gözü şahin gözü ben körüm bunun başka açıkaması yok sanırım.birde geyik yada ukalalık yapmiyorum gerçekten soruyorum , tam olarak ölçtüğüm 50 m ye, tam boy A4 boyutunda hedef koyuyorum. düz ve aynı hizadan 12x büyütmeyle bile nişan aldıgımda hedef bana çok küçük görünüyor atışlarım karambole oluyor biraz. hedefin bir noktasını göz kararlaması işaretleyip o bölgeye çalişiyorum. bana 50m mesafe dahi uzak geliyor atışlarda ciddiyim, problem bendemi yoksa ekipmanımdamı ?
İyi akşamlar.Eğer dürbünde mildot var ise mesafeyi kendinizde bulabilirsiniz.Genelde ölçüm öyle yapılır
Hayırlı olsun kazasız olması dileğim ile.
Bende çok istiyorum umarım alabililitim Vallahi çok imrendim şimdi:) hocam birde neden .177 tercih ettiniz iyi akşamlar
Sizde 5,5lik Ultramı var hocam?
Yani ben olsun enfazla 35 metrede kola kutusu 25-30 metrede grup 15 metrede hertürlü şişe kırabilecek bir tabanca olsun diyorum istiyorum.
Hocam sizce Ultramı almalıyım yoksa normalmi ama Ultra nın görünüşü pek hoşuma gitmedi.
Anladım peki sizce değermi verdiğimiz paraya (Ben cevap verim kesin değer):)
Görünüşü mükkemmel.
Birde bir sorum var mesela 2 kez pompaladık ve sonra atıştan vazgeçtik sonra 1 saat beklettim sorun olurmu ?
Ben ultrasını alıcam öndeki namlusu umrumda değil
carbin tüfek gibi yapıcam kısmetse.
Neden ölesini tercih ediyosunuzki ? Vallahi çok çirkin
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ysyG0VQ96dI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Hocam bunu modlamamışlar öyle değilmi ? eğer öyle ise (çünkü ben modlama ypamam) süper bişi aşık oldum resmen.
Şu an öyle yapıyordum ama Ultra modelinin namlusu hiç hoşuma gitmedei ama temel olarak Zorakinin sevilen bir marka olduğunu anladım herhalde alırsam 20-40 metrede bile pişman etmez.
Arkadaşlar ne yazıkki pcp'yi rafa kaldırmış bulunmaktayım.Tabanca alacağım fakat bir sorum olacak Zoraki HP-1 ile Zoraki HP-1 Ultra arasındaki fark yalnızca çirkin bir namlu ve hızmıdır ?
vede 15 metrede 3 kez pompalama ile tatmin edici atış olurmu ?
Türkiyede satışı varmu pistonlunun ?