Yeterince açıklayıcı olmuş arkadaşlar tesekkur ederim umarım en kısa surede geri yollarlar hafraya göndereceğim
enverjan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar merhaba HATSAN tüfeğimi uzun sure kullanmadim ve şuan pompa ile hava basamiyorum bu sebepten dolayı fabrikaya yollayacagim hemde bakımı yapılır.
Ancak yollarken dikkat etmem gereken vs. Şöyle yaparsan daha iyi dediginiz bir konu var mıdır? mesela içerisine fatura fotokopisi koymali miyim yoksa seri numarasından çıkar mi birde bipod var üzerinde montajli bunu sökmek gerekir mi? -
merhaba bir önceki konunuzda size bu konu hakkında uyarıda bulunmuştum ne yazık ki başınıza gelmiş neyse geçmiş olsun önden sert bir ince tel ile yivlere sürttürmeden ittirerek pelletleri çıkarabilirsiniz çamaşır telleri uygun bu iş için benim başıma geldiğinde bu şekilde çözdüm
-
yorumlar için teşekkürler nasipse yarın akşama deneyeceğim denemeside pazar gününe inş. düzelir yeni bir dürbün için pek uygun bir vakit değil
-
neden resim yüklemiyorsunuz.?
şuan için o imkan elimde yok ve aklımada gelmedi açıkcası
bende onu diyecektim. dene bakalım bi.
bende onu diyecektim. dene bakalım bi.
Nasipse yarın uygun alyanı temin edip deneyecğeim umuyorum ki olur
-
ayakların dürbünü sıkan alyanlarını gevşetip tam ortaya denk gelecek kadar dürbünü döndürsem nasıl olur pekala?
-
bu sorunu at44 pcp tüfeğim ile yaşadım üzerinde gelen china optima dürbün ancak maddi durumum o kadar düzgün olmadığından yeni bir dürbünü düşünemiyorum şuan için açılıp düzeltilmesi işlemi basit bir işlem midir
-
taret dediğinizi anlayamadım ancak ilk merceğin üstünde bir adet beyaz nokta var tam ortasında görünüyor dürbünün hiza olarak ancak artıkıl onun ile aynı hizada değil
-
arkadaşlar merhaba
bugün atıştayken birden artıkılın saat yönüne doğru bi 10 derecelik filan açı ile yamuk durdugunu farkettim bunun sebebi, çözüm yolu nedir ve nasıl bir önlem alabilirim tekrardan olmaması için filan yoksa artık dürbün çöpmü?
-
özelliklerini inceleme fırsatım olmadı ama hoş görünüyor ve etki menzili sanırım 20 25 metre civarıdır bir saman balyasına kagıt hedef yapıştırıp atmak şahsen beni tatmin etmezdi
-
şöyle bir elde dürüm bir elde havalı fena olmazdı hani
-
at44 yazan orada 2 videlı bir kapak var eğer ki mekanik açıdan kendinize güveniyorsanız oradaki düzenek basit orayı açıp bakabilkirsiniz bir tel vardı yanlış hatırlamıyorsam o yerinden çıkmış olabilir ben ilk aldığımda yaşamıştım belki kargoda sarsıntıda filan olmuştur diye düşündüm merak edip açtığımda yapmıştım
-
Hayırlı olsun kaça mal oldu dürbün size görseli oldukça iyi görünüyor ve işlev olarakta eminimki hawke pek altta kalmayacaktır
-
oldukça basit işleve sahip ancak çok kullanışlı bir alet elinize sağlık
-
mesafe kaç metre acaba?
-
bu gibi bir sistem ile gerçekten oturup 3 5 müzik dinlemek isterdim merak ettim tam anlamı ile
-
konu hakkında cevap değil ancak bir sorum olacak ses şarap mantarı açarmış gibi bir ses mi
-
fazla anladığım bir branş değil ancak bu kadar fiyat farkına değer mi gerçekten ses kalitesi o kadar fark ediyor mudur? yani bunu plak açısından değilde bir dijital ortamdan müzik çalmak olarak konuşursak bu gibi bir ses sistemi amfi veyahut neyse normal dinleyeceğimiz hoparlör veya bin liralık ses siteminden o kadar üstün kalite ve durulukta çıkar mı? meraktan soruyorum anladığım için değll
-
gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş at44 e ayrı bir hava katmış kafama takılan birşeyler var bu bez elektrik bandı deidğiniz madde acaba tam olarak nedir yapışkan mı? yoksa eriyen ban dediklerinden sündürünce yapışanlardan filan mıdır? yani söküldüğünde tüfeğin yüzeyinde iz yapışkan vs. bir kötü şey kalır mı acaba? birde kamuflaj desenide kaplama tarzı birşey mi yani beze yapıştırmak maksadı ile mi yaptınız gerçekten ilgimi çekti ve kısmi olarak yapmayı düşünebilirim
-
çok güzel olmuş bir markanın böyle bir modeli vardı aynı ona benzemiş biz son çıkan ince mehmetleri hiç sevemedik at44 ve bt65 de şarjörler dönmüyor sıkıştırıyor bize gelen parti sorunlu sanırım....
2 şarjör kadar kullanma imkanım oldu yeni aldım ve bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı tek sıkıntı saçmaları taktıgınızda ön tarafını düz zemine glecek şekilde koyup mermileri geriye dogru itmek için bastırmanız yani saçmaların önü şarjörü geçmeyecek yoksa sürtüp takılıyor