benim tüfek long version olduğundan diye sanıyorum ki 200 den 100 bara kadar ortalama 40-45 atış gerçekleştiriyorum ve 6136 farklı tüp takılabildiğini bilmiyordum cc si yüksek tüp var mı ki at44 için aslında çok uzun mesafelere atış yapmıyorum ama gücü düşürmekte tahribatı düşürecek ölürüm ve at44 ümün şişeleri patlatışına
enverjan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet kesinlikle ısı arttıkça orantılı bir şekilde basınçta artar
-
arkadaşlar ya doğru kelimeleri seçip doğru şekilde aratamadım yada bu şekilde bir konu forumda yok :):)
sahibi olduğum at44-10-wx-lw-long tüfeğimi pompa ile doldurmaktayım ve çok sık olarak doldurmak biraz sıkıcı bir hal alıyor 200 bardan 100 bar a kadar kullanıyorum yaklaşık 80-100 metre arasında çok farklılıklar gözlemlemedim ancak en düşük kaça kadar verimli atışlar yapabilirim ve tüfeğe zararı varmı acaba? -
aslında bir matbaa veya baskı işi ile uğraşan bir yerden her birinden belli miktarda bastırılabilir hem uygun bir fiyata gelir hemde evdeki kartuş acil durumlar için saklanmış olur
-
gerçekten güzel hedefler var hakkını vermek lazım
-
sırf meraktan indireceğim kim bilir ileriki zamanda umuyorum ki işime yarar
-
keşke Antalya içerisinde de bu şekilde etkinlikler yapabileceğimiz kişiler olsa
-
gamonun görmüştüm sanırım bir sincap iple çekerek tekrar kaldırıyorlardı snaırım yanlış hatırlamıyorsam kastettiğiniz odur
hemstırada bir fotoğraf araştırayım merak ettim nasıl bir malzeme olduğunu -
Ayakta atışlarda özellikle ft hedefine atıyorsanız hemstır şart..gurupmanda bu arada süper.
valla 30 40 metrede bile tek noktaya toplayan arkadaşlarımızı görünce ben açıkçası pekte iyi bulmamıştım
hobide yeniyim ve kullandığınız terimleri anlayamadım ft ve hemstır acaba nedir? -
Grupman oldukça iyi Duruş açınızı ve nefes aralığınızı ayarlamaya başladığınızda tüfeği daha az sarsarsınız.
umarım dediğiniz gibi olur normalde hedef dikip vururdum veya ağaçta çürümüş meyvelere atış yapardım grupmanda oldukça zevk verdi
-
Arkadaşlar bugün biraz vakit buldum ve babanneme bahçeye gittim at44 ile biraz atış için vakit vardı 15 metre ayakta grupman denedim çok aşırı oynatıyorum tüfeği sizce düzelir mi ayaktagerçekten atmak ölüm gibi geldi bana
15 Metre 6 atış
At44-10-wx-L&w-Long
JSB exact jumbo 1,175 gram 18.13 grain[Resim Engellendi: http://img405.imageshack.us/img405/5996/abcd0001ym.jpg]
-
güzel bir gün olmuş sanıyorum atışlar kaç metreydi videodaki?
-
çok aşırı bilgim yok ancak o artık kullandıkça oluşacak olan yetenek diyebiliriz sanırım yani tüfeği kaldırıp baktığında hep aynı açıdan bakarsın bir süre sonra yani sadece kullandıkça oluşacak olan bir beceri mi denilir artık nasıl tarif edilirse
benim görüşüm budur tabiki dürbün kızağına montajlanabilen su terazileri var tüfeği doğru bir şekilde tutmayı kolaylaştırmak için bu şekilde bir aparatta olabilir -
Ankarada olupta etkinliğe katılmak isterdim bu şekilde bir etkinliği Antalyada sanıyorum ki hiç yapamayacağım bu hobi ile ilgilenen pek fazla kişi yok...
-
şimdiden hayırlı olsun acaba ne kadara mal oldu dürbün ve ayaklar?
-
süper ya evde hiç atış yapmadım ama bu tip bir video çekmek için atış yapasım geldi nasipse bir boş vakitte bu gibi bir video hazırlayacağım
-
tebrikler daha uzun mesafelerde grupman denemelerini görmeyide isterim
-
ne ele yüze bulaştırması ben daha oturupta 75-100 metre grupmanı yapmadım at44 aldım 2 ay kadar önce daha grupman deneyemedim bazen bir yoldaş olmayışı bazen de vakit ayıramamak yüzünden tebrikler
-
bakalım bayramdan sonraya bir mekan belirleriz ona göre buluşma yaparız az biraz daha insan gelsin de konuya
-
Tekrar teşekkürler arkadaslar. Almak isteyen arkadaslara tavsiye ederim. Pek fazla pcp tecrubem olmasada istikrarli atis isteyen biri için ideal bence. Şartlar uygun olursa yarın 100 mt grupman denmesi yapacagım. Onuda paylaşırım bir aksilik olmazsa.
İnternette sadece tüfek 2.200 tl. Bir bayii sayesinde biraz da düşük maliyete getirdim.Anladım tekrardan hayırlı olsun o zaman keşke durumum olsada alsam öven kullanmış olan bir abide önerdi şiddetle gerçekten ilgimi çeken bir alet şu sıralar