Slm kardeşim, Bende Elmalı'danım.
A.selam
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Slm kardeşim, Bende Elmalı'danım.
A.selam
tüfek size ne kadara mâl oldu acaba?
süper ya sözler filan sen naptın gari lo yu dinle bir doğuşun :):)
Tebrikler Yunanistan. Gerçekten süper klip yapmışlar müziğe yam yam style filan derken cidden ilerlediler şu sıralar
Up
günde bir defa dahi olsa güncel konular arasında görünsün belki görüpte katılan arkadaşlar olur
hayırlı olsun cok güzel bir görünümü var ve eminim ki performansı da öyledir
Tamamdır sizide ekliyorum bakalım nasip olursdabir kaç kişi daha katılmak isterse bir mekan belirleyip buluşma ayarlamayı deneyeceğim
Up
günde bir defa dahi olsa güncel konular arasında görünsün belki görüpte katılan arkadaşlar olur
ismini duydum ancak kendisi şu aralar balıkçılık ile ilgilenmekte youtubedan da onu takip etmekteyim
Up
Antalyadaki arkadaşların profil linklerini imzama toparlıyorum
Konuya yorum atan arkadaşların nicklerini toparlayacağım ki bir topluluk oluşacak ve kimi zaman etkinlik gerçekleştirilebilecektir diye düşünüyorum
tüfeğinizi aldıgınızda nasipse bir buluşalım
Allah aşkına kimse yokmu Antalya'da bu hobi ile ilgilenen bir buluşma atıcılık ve eğlence maksatlı etkinlik düzenleyelim
abi bayıldım ya bu arada bipod yakıyor ya fotograflarından atacaktın hatırlatayım :):):)
şu şekilde bir ortam kurmayı bir kaç hobi sever ile buluşmayı istiyorum açıkcası Antalyada snaıyorum ki bu şekilde bir buluşma yok akdenizteam vs. yazdım ama hiç dönen bile olmadı yani
elinize sağlık gerçektende başarılı bir grupman olmuş
Daha Çok Göstersayın ' 6136 ' kulanma kulavuzunu linkten indirebilirsin yada okuyabilirsiniz. pompa at44 ve at44 pa modellirinn hepsinin kullanma kulavuzları ayrıntılı şekilde anlatılmakta
http://www.hatsan.com.tr/pdf/at44_manua…a_manual_tr.pdf
http://www.hatsan.com.tr/pdf/at44_manual/at44_tr.pdf
Haydi gözün aydın ayrıca linkler içinde evilcom a teşekkürler bir inceleyeyim
pekala sizden son bir şey rica edebilir miyim acaba? siz tüfeğinizin oringlerini değiştireceğiniz zamanoringlerin bulunduğu yerlerin birer fotograflarını çekebilirmisiniz
tekrardan cevabınız için teşekkürler peki namluyu söküp takma işleminden sonra dürbünün ayarında sapmalar oluşur mu? sonuçta mikronlar bile menzil yükseldikçe değer kazanıyor
cevabınız için çok teşekkürler at44 lerde kaç adet oring bulunmakta? aslında bu konuyu resimli bir hale getirmeyi istiyorum zaman ile aşınıp değiştirilmesi gereken oringler vs. bilgi sahibi olduktan sonra resimli bir anlatım hazırlamayı düşünüyorum benim şuan da olduğum konumda yani bilgisi olmayan arkadaşların faydalanabileceği bir konu