teşekkürler nasipse yarın ilk atışımı yapacağım aşırı heyecanlıyım ilk pcp tüfeğim ve ne gibi tpeki verecek nasıl bir ses çıkacak çok meraklıyım
enverjan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
inanmış ve yapmış helal olsun paylaşım içinde ayrıca teşekkürler
-
Amin inş. sağolasın Antalyada sanıyorum ki hiç buluşma vs. olmuyor hiç akdeniz teamde hareketlilik göremedim
-
1011 yani 2011 üretim
-
Forumu takip edenler benden usandılar belkide kim bilir soru sora sora bezdirdiğimi düşünüyorum ama her cevaplayan arkadaştan allah razı olsun hayırlısıyla gittim ve AT44 aldım arkadaşlar
[Resim Engellendi: http://img51.imageshack.us/img51/7553/abcd0001xe.jpg] -
umuyorum ki başkalarına cevap olacaktır bu konu ben scubadan vazgeçtim pompa i,le yoluma devam edeceğim hayırlısıyla at44 aldım
-
pekala frht arkadaşımızın cevabı beni rahatlattı açıckası bir sorum daha olacak wd40 veya silah temzleme yağları tepkimeye girecek yağlar mıdır ?
-
tmm işte kuru hava yani oksijen tüplerindeki gibi yağ ile temasında tepkimeye giriyor bir sıkıntı olmuyor mu
-
Arkadaşlar kiminizin bildiği üzere oksijen ile yağ birleştiğinde patlama oluyor (şahit olmadım bu güne kadar)
Oksijen kaynağı yapan bir kişi asla eli yağlı iken oksijen tüpünün vanasını açmaz mesela
şimdi soruma gelelim scuba tüp ile pcp tüfek dolduracağım mesela bu tüpte ne var veya ne dolduruluyor veya ne doldurtmalıyım?
Tüfek sonuçta mekanik bir aksam ve mutlaka yağ olacak içerisinde oksijenden kasıt soluduğumuz oksijen değil saf oksijen kuru oksijen diyede söylenebilir sanırım pompa ile bastıgınız nemli yani kuru oksijen dğeil ancak scuba tüplerdeki nedir? -
hayırlı olsun bakalım nasipse pcp aldıktan sonra kaliteli pellet alacağım bir süre kullandıktan sonra denemeyi planlıyorum
-
Allah bağışlasın abi başarılı atışlar gerçektende
-
teşekkürler sanıyorum ki tüm kısaltmaları toparlarsak konu altında belki bilgi amacı ile sabitlenebilir konu
-
Arkadaşlar silahların özelliklerinde model çeşitlerinde ve havalı tüfek dünyasında sıkça karşılaşabileceğimiz kısaltmaları bu konu altında birleştirip açıklamalarını yazsak olur mu?
Mesela AT44 WX LW 10 Pcp tüfek modeli var Hatsanın Lw Lother&Walther namlu farklı bir namlu yani hatsanınkinden kaliteli diye buldum araştırmalarımda bu ve buna benzer bir sürü kısaltmalar mevcut bildiklerinizi bu konu altına yazabilirmisiniz rica etsem -
Hoşbuldum teşekkürler öncelikle ve aslında acele etmemin sebebi elimde mod95 havalı tüfek var ve bana artık yetmiyor pcp almayı düşünüyorum elden kullanabilmek veya bilgi alışverişi ne bileyim av bayii önerir belki o yüzden aslında acelem sonrasındada eğer ki oluyorsa buluşmalar katılmak ve kaynaşmak istiyorum
-
Arkadaşlar merhaba forumunuza yeni katıldım ve biraz inceledikten sonra hoş bir ortam olduğu kanaatine vardım grup halen daha aktif ise bir buluşma yapılabilir mi diye bir sormak istedim Pcp dünyasına katılmayı düşünüyorum ve açıkcası bilen, kullanan insanalr ile tanışmak ve bilgilerine başvurmayı istiyorum ve ileridede nasipse pcp aldıktan osnra ki buluşmada atış talimi vs. katılmayı istiyorum