tek ölçülü yanı a4 e tam sayfa çıkıor ben insan figürüne benzediği için tercih ediyorum bunu şişe vurmaktan biraz daha ilgi çekici geliyor
hackanizma tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
silah ölçüleriyle pek aram yok aslında eğer tabi ihtiyacı olan varsa ölçü bırakırsa o ölçülerde bişiler yapmaya çalışırım
-
ben çok bişey farkedermi bilmiyorum sıkıyorum ölesine güzel oluyor
-
İnsan silüetinde internetten bulduğum küçük bir resmi tekrardan oluşturarak a4 kağıdı boyutuna getirip biraz modifiye ettiğim hedef kağıdım konuyu doğru yere açıyorumdur umarım kullanmak isteyen arkadaşlarımız a4 kağıdına çıktı alıp kullanabilirler
not: hedef kağıdı ölçülü değildir
[Resim Engellendi: http://img834.imageshack.us/img834/8269/hedef.jpg]
-
Yorumlarınız için çok teşekkürler Torun Magnum Mod 301 - Jet air gun pellet 4.5mm kullanıyorum tüfeğimi daha alalı 2 hafta olucak deneyimli olduğumu söyliyemem galiba tüfekden çıkış hızı 310m/s olabilir
-
Merhabalar konuyu doğru yere açıyorumdur umarım tüfeğimizi alsak kaç metreye sıfırlasak 100 metre içinde tekrar sıfırlama yapmadan herhangi bir noktaya ateş ettiğimizde isabet şansımızı optimize etmiş oluruz?