visitor tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Cevaplariniz icin tesekkur ederim.Hala kararsizim.mrt.trn arkadasimak atiliyorum aslinda.Sitede mod 54le ilgili bir inceleme bulamadim.Peki bir mod 54 kac metreden sise dagitabilir diye sorsam?Sanirim o zaman benim icin yeterli mi degil mi tartabilirim.

    Saygideger buyuklerim ve arkadaslarim daha once tufek edinme konusunda sizlerden yardim istemistim.Fakat bu tufekler oyle cokta guclu tufekler degildi.Yani orta seviyelerde tufeklerdi ve butcemde 400 ytl idi.Biraz daha para biriktirdim ve simdi biraz daha para biriktirip diana mod 54 almayi dusunuyorum.Verecegim para az degil.Forumdaki neredeyse buyun buyuklerim bu kadar butce ayrilmisken butceyi biraz daha arttirip pcp alinmasini oneriyor.

    Simdi benim sorum su.Bu diana 54 pcpden daha mi gucsuz?Eger oyleyse aradaki guc farki kaydadeger buyuklukte mi?Pistonlu tufekler bildigim kadariyla belli bir sure sonra yay yuzunden guc kaybi yasiyor.Yay degisimi bildigim kadariyla zor bir islem degil.Peki bu guc kaybini onlemek icin yay gucunden kaybettigi zaman yayi degiserek silahi ilk gunku gucune kavusturabiliriz.Pistonlularda bu yay degisimi ve yay degisiminden kaynaklanacak guc artisi yuzunden tekrar durbun sifirlamaktan baska bir zorluk gelmiyor aklima.Ki durbun sifirlamakta bildigim kadariyla zor bir is degil.Ki bence pcplerde basinci azalmis bir tuple atis yapmak hicte zevkli olmaz.En azindan benim icin.Bu yuzden guclu bir yayli almak bana daha mantikli geliyor.Fakat sizden ogrenecegim bilgiler dogrultusunda pcpde karar kilmam da demiyorum.Yanlislarim veya eksiklerim/atladiklarim varsa duzeltirseniz sevinirim.

    Simdi benim merak ettigim,madem arada bu kadar az fark var(bildigim kadariyla)(menzil,guc ve isabet konusunda fark yoksa eger)neden pistonlu degilde pcp?

    Saygilarimla.