alınmıştır ilan kaldırılabilir
Cudi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
fiyat 4000 tl ye indirilmiştir
-
alınık
fx impact kısa namlu seti. 50cm/kalibre farketmez
fx impact 300cc karbon tüp
fx impact uyumlu 480 cc tüp
-
merhaba chrono alınacaktır. elinde olup satmak isteyen varmı.
-
resimler açılmıyormu sizde
4,5 mm
galiba ultra olmayan modeli emin değilim
-
resimlerdeki ürünler tolu olarak satılıktır
zoraki tabanca
zoraki için dipçik ve susturucu
japon malı reddot
fiyat : 5000 tl
isteyen kredi kartıyla alım yapabilir.
hepsi çalışır durumda sorunsuz. zoraki gezi bir parçası kırılmış kullanıma engel değil
-
Eline sağlık metehan içim gitti benim eski tüfek galiba. Mod 46 müthiş bişey. İşallah elden çıkarmak zorunda kalmazssın.
-
Sökülüp takılan müthiş bişeymiş kim getirecek bunları acaba
-
At44 serisine regülatör montajı sonrası memnun kalırsınız aksi taktirde canınızı sıkabilir tavsiyem at44 alıp mustafa ekiz beye göndermeniz o regülatör takıp 850 fsp ye ayarladımı dehşet olur. Şahsen ben olsam öyle yapardım.
-
Acaba 100 metreden sora o palet değse bile o cola şişesini delermi benim bildiğim kadarıyla çok sağlamdır o 2.5 lt kola şişeleri. 100 mt de acaba hız kac fsplere düşer
-
Helal olsun inanın bana sihir gibi geldi adamlar pcp hw 100 ile ne kalitede dürbünlerle bu grubu anca yapıyor siz hatsan yaylısıy la dürbünsüz yapmışşsınız kimsede itiraz etmediğine göre yaptığınızı normal kaarşılanmış ama benim aklım almıyor açıkçası. Yinede Başarılarınızın devamını dilerim.
-
Hayırlısı olur ilallah güzel tüfek güzel dürbün seçmişssiniz allah kaza bela vermesin.
-
Arkadaşım senden anladığım kadarıyla dünyanın en sağlam ayak dürbün kombinasyonubu yapsan bile en ufak bir isabet sorununda dürbün ayarı bozulduğunu sanacaksın çünlü biraz takıntı yapmışssın sanki yanlış anlama lütfen. Dandik çin malı dürbün almadığın sürece dampayla hiçbir şekilde sorun yaşamzssın. Şöyleki ben dünyanın en berbt silahı hatsan mod 125 ile beraber tek parça ayak ve havke sport hd 3-9-44 kullandım 1000 atışta bir anca biraz ayak kayması olıyordu oda stoper olmadığı için.daha sonra diana mod 46 ile beraber tek parça ayal ve havke dürbün kullandım hiç ayar bozmadı. Siz diana mod 460 ve dampa kullanacaksınız bunlarla bide havkenin çok ağır olmayan bir modelini alırsanız hiçbir şekilde ne dürbüne bişey olur nede ayar kaçırır. Gamo durbunlerde çok sağlam diyorlar ama benim havke deneme şansım oldu.
-
paylaşım için tşkler. bu uygulamada amaç nedir tam anlayamadım
-
tşk ederimarkadaşlar
-
arkadaşlar herkeze tşk ederim. mesaj attım adama seni savcılıga verecem dekont falan herşey elimde var diye. sora telefon actı kusura bakma falan filan kargo şirketini arayıp düzeltmiş. işallah bundan sora sorun çıkmaz ilgilenen herkeze tşk ederim.
-
nerden abi yazınız burada aynı hataya insanlar düşmesin açık yazın bir mahsur olursa modlar müdahele edip silerler zaten
benim aslında bir taklifim yada tavsiyem olabilir buda online güvenli satış yapan sitelere ilan vermek(gittigidiyor,sahinibden vs) orada para her halukarda güvende oluyor ve alıcıda satıcıda korunuyor ben bu zamana kadar okadar çok alış veriş yaptım ki anlatamam onlarca ürün sattım ve birtekinde bile sorun yaşamadım bu üzücü durum umarım en kısa surede düzeltilir yada kimsenin başına gelmez
sahibinden bi tane ilan vardı adamı aradım get ac alacam dedim ya cok zor durumdayım kredi kartımın son odeme günü icralık falan olacam dedi bende acıdım bir iyilik olsun diye nasıl yapalım ödemeyi dedim o da dedi kargoya verecem kargo takip no verecem sende paramı yatırırsın güvenli yol olmadıgını biliyorum ama o kadar çok ısrar ettiki dayanamadım kabul ettim. ama ben yaptım kimse yapmasın böyle bir yol kessinlikle çok güvensiz kargo şirketlerinin de bu kadar çakal olacağını düşünemedim dedim bi sorun olursa dekontu mesajları kargo şirketine gösteririm sorun çözülür ama meğersem kargo sahibi çok rahat kargosunu geri isteyebiliyormuş. benim mantığıma göre gönderilen kargo gönderildiği dakikadan itibaren karşı tarafın sayılır ve kargoyla ilgili bütün haklar ondadır ama yanılmışım kötü bür ders oldu.
-
Hocam bu adam forumda ise isim ve nick ver belki yerini yurdunu bilen vardır. Umarım sıkıntın çabuk çözülür.
saolun hocam ama adam bu forumdan değil.
-
Suç duyurusunda bulunmalısın bence kargo fşrmasında bilgileri vardır.
şuanda yapacak tek şey o gibi gözüküyor. tek sorun çok uzun sürecek olması ve canımı daha fazla sıkacak olması ama kargo giderse savcılığa suç duyurusunda bulunacam.
-
teşekkür ederim arkadaşlar. insanın zoruna giden para değilde kazıklanma duygusu oluyor.
bu forumda değil satıcı arkadas ( arkadaş demek içimden gelmesede)korgonun genel merkezinin verdiği cevap nedir?
cevap:gönderici istediği zaman kargosunu geri çekebilirmiş...