merhaba arkadaşlar bir arkadaştan ürün aldım kendisine kargoya vermesi durumunda parayı hemen göndereceğimi söyledim oda gidip kargoya verdi bende hemen parasını hesabına aktardım kargo yola çıktı lakin bu gün kargonun durumunu sordum kargonun geri çekildiği bilgisini verdiler yani kargoyu veren arkadaş kargosunu geri istemiş ve telefonunu kapatmış. kargo şırketiyle 10 kere görüştüm ama bişey değişmedi kargoyu geri göndereceklerini söylediler. elimde parayı gönderdiğim hesabın dekontu var fakat kargoyu başka isimle göndermiş sadece soyadı aynı. çocuğun bana göndermiş olduğu mesaj telefonumdaduruyor hesap numarası kargo numarası falan. şimdi ne yapmam gerekiyor bilgisi olan yada tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. (not: kargo şuanda yolda şubeye gelecek ve geri gönderecekler)
Cudi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
paylaşım için tşkler yanlız ben tilki göremedim vurdukları tavşan...
-
mod 46 4.5 kullanıyorum palet yükleme çok rahat kurmak çok kolay isabet müthiş. ama yeni tüfek alsam diana mod 54 airking ten şaşmam . hiç kullanmadım ama kullananların yorumuna göre hiç tepme yok ve isabeti çok iyi pcp tadında yaylı. tek eksisi bana göre ağır olması dürbünle beraber 5 kg bulur.
-
ikinci el polo dizel servis bakimli boyasiz darbesiz 50 bin km gecmemis araba almanizi tavsiye ediyorum kullanirken en az masraf yapacaginiz, en az yakit tuketimi yapan satarken en az zarar edeceginiz ve bunun yaninda en guvenli alman markalarindan biridir. kesinlikle lokal boyali kapi degismeli cizikten etek boyali alip basinizi agritmayin. polo yada golf cok iyi isinizi gorur ama yok ben bu paraya gider jetta benzinli yada passat benzinli alirim derseniz cok pisman olrsunuz hem kullanirken hemde satarken cok zarar edersiniz. buyuk araclarin eskisi daima kucuk araclara gore cok fiyat kaybefiyor bunun yaninda cok cabuk dokuluyor. polo kessinlikle ayni siniftaki corsa fiesta dan cok daha kaliteli ve ikinci el piyasasi cok daha iyidir. ne alirsaniz alin herseyden once saglik olsun allah kaza bela vermesin.
-
ikinci el polo dizel servis bakimli boyasiz darbesiz 50 bin km gecmemis araba almanizi tavsiye ediyorum kullanirken en az masraf yapacaginiz, en az yakit tuketimi yapan satarken en az zarar edeceginiz ve bunun yaninda en guvenli alman markalarindan
-
selam arkadaslar ben sirasiyla mod125 4.5 fx gladyator 5.5 hatsan bt 65 lw 6.35 ve son olarak diana mod 46 4.5 kullandim ve halen diana mod 46 kullaniyorum en keyif aldigim silah diana oldu isabeti muhtesem 100 metre uzaktaki duvara 10 atis yaptim ve 10 atista hemen hemen 5 cm karede toplandi mesafeyi lazer metreyle olcum hata payi yok ama kullandigim palet jsb idi ve bundan sora kessinlikle dianadan baska yayli almam. sizede kessinlikle tavsiye ederim ama diana mod 460 bildigim kadariyla mod 46 dan daha guclu bu isabeti olumsuz etkilermi bilmiyorum son olarak kalibre secimini bence 4.5 tan yana yapin.
pcp alacaksaniz regulatorlu olmayan bir silahi kesinlikle tavsiye etmem kaliteli bir yayli en iyi regulatorsuz pcp den kat kat iyidir bana gore. pcp de her 10 atistan sonraki dusme insani cileden cikariyor.
-
durbunu sallayin ses gelirse icindeki artikili tutan parca asiri sikmadan kirilmistir acmaya calisirsan durbunden hayir gelmez bendede ayni durbunden vardi ayni sorundan dolayi hurda oldu...