Teşekkürler, pek ilgi görmüyoruz ama olsun biz eğleniyoruz. Şimdilik işçilikten zarar...Yakında canlı yayına da başlarız
Ben gelmeden önce ne güzel mutlu mesut eğleniyormuşsunuz ve dağılın Türk Boğası geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Teşekkürler, pek ilgi görmüyoruz ama olsun biz eğleniyoruz. Şimdilik işçilikten zarar...Yakında canlı yayına da başlarız
Ben gelmeden önce ne güzel mutlu mesut eğleniyormuşsunuz ve dağılın Türk Boğası geldi
Süleyman bey tam alacaktım ki kasiyer "2 lira fark var yalnız" deyince bende "çocuklar zaten beyazını seviyor" diye geri bıraktım..
pinti seni
Sinan bey bir daha ki atışa yumurtaları kırmızı al lütfen
Atış alanın da güneş olmaması ve semaverin dumanı ortamı biraz loş hale getirdi.İnşallah daha güzel ortamlar da ve daha kaliteli çekimler ile tahribat ve atışlarımızı geliştireceğiz.
Paylaşım ve emek için teşekkürler.
Kapalı mekan imkanı olan hobidaşların böyle bir organizasyon gerçekleştirmesi hayalimdir
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Keşke imkanlar elverse de biz böyle temiz, nezih, kapalı spor salonu edasın da atışlar yapabilsek. Ama biz tüfeklerimizi tabancalarımızı bile atış yapacağımız yere korkar halde götürüp getiriyoruz.Bu sporun hobinin yaygınlaştırılması ve yasal mevzuatının düzenlenmesi gerek.Kolluk güçlerinin bu silahları tanıması gerek.Bunların hobi silahı olduğunu ayırt edemeyen kolluk güçleri var.Mevzuatını amirine müdürüne soran memurlar var.
Benim kullandığım tüfek Güney Kore yapımı Evanix Hunting master AR6. Üretimini av amaçlı olarak yapmışlar.Tahribatı ve gücü yüksek bir tüfek.Kullanımı basit yarı otomatik horozdan kurmalı.şarjörü 6 pellet alıyor.Ben ağır pelletleri tercih ediyorum.Hobi olarak, yakın orta mesafe pliking tarzı tahribat atışları yapıyorum. 100 metre üzeri mesafeler de çok istikrarlı değil kullanıcıya göre de değişebilir.
Besi ahırlarının Havalananı çevresin de "koku yapıyor" bahanesiyle yasaklanıp kapatılmasından dolayı buraya Organize hayvancılık bölgesi yapıldı.Ama henüz hayata geçmemiş ölü bir yatırım.
güzel bir gündü
Atışlar ne kadar mesafeden yapıldı acaba...
o zaman sağlam bir dürbünle daha uzak mesafelerden daha güzel gruplar bekliyoruz
Kusura bakmayın ben yanlış anlattım
Tüfeğin hava göstergesinde 300 yazıyor ben onu bar olarak biliyordum.
Yani 250 bar değil 250 pci dolulukta attım sanırım şimdi oldu
Tüfek 200 bar kullanım basıçlı tüp ile çalışır. 2 bar hava ile doldurulan bir araba lastiği bile patladığında muhteşem bir etki oluştururken, 250 barlık çelik bir tüpün nasıl bir şiddetle patlayabileceğini tahmin bile edemiyorum. Lütfen kendimizi ve başkalarını yaralayacak ve bu hobi ile uğraşan kişileri zan altında bırakacak davranışlardan uzak duralım!
Sn crow, yanlış biliyorsam düzeltin lütfen, pcp tüfeklerin hava tüpü hacimleri 200 bar'dan marka ve modele göre 800 bara kadar çıkmaktadır.Benim tüfek ise 300 bar yani 250 bar hava alması gayet normal.Sizin anladığınız gibi 200 barlık tüfeğe 250 bar hava basmak gibi bir niyetim yok
tebrikler. 250 barda demişsin üstad. Bende ar6 var ama 200 barda bırakıyorum.
Her neyse bence güzel atmışsın tebrik ederim.
Tüfek zaten 300 bar. Scuba tüp tam doluyken 2 yada 3 kez 250 bar hava basıyor ondan sonra her basışta düşüyor.
Tebrikler AA S510'un maksimum atış mesafesi ne kadar?
Evanix AR6 250 bar ile 10 metre atışı.
[Resim Engellendi: http://b1211.hizliresim.com/13/5/fng91.jpg]