Keremsavasci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfek boşken, 1,5 metre kadar düşerek, namlu ve dürbüne darbe aldı. Görünen herhangi bir zarar yok fakat şarjör, yuvasınetrafına çok az da olsa süttünerek giriyor ve kurşunu sürerken, şarjör yerinden çıkar gibi oluyor. Lever action şarjörü çeviremiyor. Destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Bu tüfek benim için gerçekten çok değerli. Hepinize kazasız, sağlıklı günler. İstanbul Sarıyer' de yaşıyorum bu arada
. Sağlıcakla -
4,5 calibrelerde olabildiğince ağır mühimmat kullanmaya bakın. Bu hem hedefe etki evden gücü artırır ve ses hızı aşımını önleyerek sesi oldukça azaltacaktır.
-
Bu silahların 200-300 atıştan sonra gruplamanın, istenilen, iddia edilen seviyeye geldiği ve sesinin de bu süre içinde gitgide azaldığı sabittir. Sabır. Tüfeğin alışma zamanı uzun, olay budur. Tüfek gayet iyi, güçlü ve grupmanı gittikçe gelişecek. Ayrıca, tüfek ilk paketten çıkarıldığında namlu içi güzelce uygun harbi ve contalara zarar vermeyecek kimyasalla temizlenmeli. Bu biraz köpeği ev termiyesine alıştırmaya benzer.
-
meydanav.com 'dan şarjör almıştım. Lazeri ise airgunstyle.com adlı bir siteden aldım. Herhangi bir problem yok, fiyatlar biraz fazla gelmişti kargo işe karışınca. Bol şans.
-
Co2 tüplerinin üstüne bir damla sürülen 'Pellgun Oil' dir; silikon bazlıdır. Contaları korur ve içeriye giden ilk gaz ile birlikte geçtiği her yeri ince bir silikon bazlı yağ ile kaplar. WD-40 tamamen farklı bir yağdır ve contalara kesinlikle zararlıdır; kesinlikle tüpün üzerine WD-40 veya organik yağlar dökmeyin, silahı çok daha hızlı bir şekilde bozarsınız. İyi günler.