Arkadaşlar konunun siyasetle uzaktan yakından alakasını kuramadım göremedim.. Kendimizi çok fazla kasmayalım ve rahat olalım.. Birçok abimiz kardeşimiz gayet güzel bir şekilde dile getirmişler; zulüm karşısında biz ne yapabilirizi.. Bir milletin yokoluşu, çocuklarının çaresizlik imdadı karşısında sessiz kalmak görmezden gelmek için insani duygulardan tamamen sıyrılmış olmak gerekir. Tvden izlerken gözyaşlarımız adeta sel oluyor, o masum yavrucakların çaresizliği kor gibi içimizi dağlıyor. Kaldıki bunun için müslüman, hristiyan hatta yahudi bile olması önemli değil insan olması yetiyor.. Yani mesele müslüman yahudi meselesi değil, mesele; insan ve insan olmayan, vahşi canavar israil meselesi... Müslüman olmayan bir ülkenin, Venezuellanın başbakanı ne güzel konuşuyor... kardeşlerim diyor. Evet bence kişi birey olarak ne yapabiliyorsak yapalım, yapabildiğimiz kadarını yapalım. Herşey onlarınmış, herşeyi nasıl boykot edeceğiz polemiğine girmeden, edebildiğiz kadarını boykot edelim. Ben kendi adıma bundan sonra israile ait olup muadili olan hiçbirşeyi almayacağım...