ben 200 den 100 ancak 25 30 etkili atış yspıyorum
cunder1 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Müsade demek istemiştim
-
Müsafe varsa bende gelmek isterim
-
Cevaplar için teşekkür ederim
-
merhaba arkadaşlar cold steel in bir bıçağını almak istiyorum yanlız internete sadece ankarada ascim .com diye bir sitede var bu site hakkında bilgisi olan yada alış veriş yapan bir arkadaş varmı bilgilendirirseniz sevinirim kapıda ödeme sistemleri yok almayı düşündüğüm bıçak bu 39LRST-RECON-SCOUT birde bu bıçağı kullanan varmı..
-
Hayırlısı olsun güle güle kullan
-
galatian 3 kullanıyorum ağırlığı dışında gayet güzel
-
Bide ben deneyeyim bakalım gamo pro magnumu
-
Tahta telef olmuş
-
Güle güle kulanın hayırlı olsun
-
Bende kullanıyorum bi sıkıntı gözlemlemedim hala gurupman yapamıyorum ama sanırım benden kaynaklı bir durum ..birde galatisnın güç ayar vidasını bulsam süper olacak
-
Hayırlısı olsun
-
Maşallah. .
-
Tebrikler kardeş eline emeğine sağlık insallah emeklerinin karşılığında alırsın
-
tamam 6*24 iyi birde 500 tl ye kadar bi öneri yapın 10 numara 5 yıldız olsun bende şaş olmaktan kurtulayım o kadar çok baktımki hem ikinci el hem sıfırlara şu an hiç bakmadığım halden daha kötü oldum.. kafam allak bullak oldu yani..
-
atışlar çok güzelmiş ama bu galatianın namlu tr dekilerden farklımı
-
Şu an pellet almaya gidiyorum hareket halindeyim ve cepten yazıyorum yazım veya uslup hatası var ise şimdiden Özür dilerim
-
21 grain civarında vurduğu yerden ses getirecek galatian a uygun bir pellet bilen kullanan tavsiye edebilirmi yoksa 21 grain bu silah a uygun değil de başka ağırlıklara mı bakayım
-
Güle güle kullan kardeşim inşallah gönlünden geçtiği gibi olur
-
Konu dürbünden tüp ömrüne gelmiş laf lafı açıyor dedikleri bu olsa gerek .eğer dürbün mevzuyu sonuçlanmış olsaydı banada yararı olacaktı.4-16mı 6-24 mü karar veremedim