Öncelikle hayırlısı olsun. Dürbün olayını şu şekilde halledebilirsin. Dürbünü en sona daya ve iyice sık gerekirse japon kullan
Daha önce denemedim ama son çare deniyecem galiba. Sonra kullanım klavuzunda gez nasıl ayarlanır açıklanıyor. Bu arada 8 kalın kitap + kapı demişsiniz, kitaplar 25 sayfa kapıda 1 cm falan olması lazım. Saçma olarakta Gamo kullan Pro Magnum veya TS 18 öneririm. Pro Magnum rüzgarsız havada çok etkilidir. TS 18 rüzgarlı havalar içindir benim için, Expander ise rüzgarlı havada hiç bir işe yaramıyor rüzgarsız olsa bile çok yavaşlıyor uzun mesafede bu yüzden önermem. Bu arada Av sezonu kapandı açık olsa bile havalı tüfeklerle avlanmak yasak biliyorsundur zaten, ama zevki sana kalmış.
hocam istersen resimlerini çekip yollayım tek tek.kapılar sunta. 15 m mesafeden kalın coğrafya kitabıyla, ablamın aldığı kadın dergilerini delip çıkmış arkasında ki sunta kapıyı da deldi çıktı. diğerinde kitapları ıskaladım kapıyı deldi arksında ki çamaşır makinasını yamulttu. yani tam olarak şöyle oluyor. sıfırlama yaparken elele+400 küsür sayfalık coğrafya kitabını delip geçiyor. tam ortaya nişan aldığım ve yukarı gittiği için, elele ve coğrafya kitabı da büyük olduğu için bunların sadece ikisine denk gelirse mermi yaklaşık 900 sayfayı deldikten sonra kapıyı deliyor ve geçiyor. karışık oldu ama napalım.