Arkadaşlar,
Şimdiye dek defalarca yazıştık fakat bize göre işlevsel yazışma bu aşamadan sonra başlıyor. Önce içimizdeki ukdeyi yansıtalım :
Havalı silahta uzun yıllardır esas olarak dışa bağımlı bir konumdayız. Ama gümrük vb vergiler, ama alış adedi düşüklüğü, ama distrübütör payı, ama bayi karı... artık hernedense, bu ürünleri biz daima daha pahalıya aldık. Amerikalıların mesela Almanyadan aldıkları pelletleri biz Amerikadan alsak daha ucuz olmuş oluyor. Bu yıllar evvel dergilerde böyleydi, görür kızardık, bugün daha az fark olsa da internet ortamında böyle.
Bu bizlerde ukdedir, bu durumu tersine çevirmek istiyoruz. Artık biz daha ucuza alacağız, onlar çok daha fazla verecek. Yıllardır bize olan gibi. Biz o pazarlara düşük fiyat ile girme mahkümiyetini reddediyoruz. Ürünlerimiz üzerinde kendi dilimizden başka hiç bir dilde ibare olmayacak ve bunu hiç bir nedenle esnetmeyeceğiz. Bunu Togay Arkadaşımız başlangıç yazışmalarında belirtmişti.
Biz ülkemizi bu konuda bir pazar olarak görmüyoruz. Ama bir ekip, takım olarak görüyoruz. Şu ana kadar bize bu üründe hep takım ruhuyla yaklaşıldı. Aldığımız övgüler, yergiler hep bu ruhu yansıttı. Daha iyi içindi. Forumda bir şekilde başlamış olan bu süreç, bize ekibi genişletme imkanını tanıdı. Ve bu yönde ilk hamlemizi yaptık.
Tanıtım fiyatı klişesi altında bize katkı koyan yani alım yapan tüm arkadaşları, bu başlangıç ekibinin içinde görüyoruz.
Tanıtım fiyatı sonrasında insanlar asıl birim fiyatı bekler. Biz bunu yapmayacağız. Hesabımız da böyle değildi. Bu süreçte alım yaparak olaya katılan arkadaşlarımız, bundan böyle ekibimizin parçasıdır. Kendilerine muhtelif mermileri artık bedelsiz göndereceğiz. Bu nedenle Togay arkadaşımızdan tekli yüksek adetli satış yapmamasını onun yerine daha çok arkadaşımızı olaya katmasını rica etmiştik.
Çıkaracağımız her üründe tarzımız bu olacaktır. Önce bir tanıtım fiyatı açıklanacak, ardından ekipleşerek, o ürünü tartışa tartışa, yabancıların hakkında tek olumsuz söz sarfedemeyeceği noktaya taşıyacağız.
Dış ülkelerde pazar sorunumuz yoktur. Herbirinde mecbur kalırsak kendimiz distrübütör firma kurabilecek durumdayız.
Tanıtım fiyatı üzerinden ekipleşme satışlarımız, yeterli silah çeşitliği ve arkadaş katkısı sağlanana kadar 25 Grain Doluda devam edecektir. Bu durum tüm ürünlerimiz için de zaman içinde tek tek gerçekleşecektir.
Sizlerin eleştiri ve her tür paylaşımı, zaman içinde ilgili ürün hakkında bir kanaat oluşturacak. Bunlar verimlilik kanıtı olarak bu forumda yer alacak. İlgili ürün kalitede ve verimlilikde final yapınca, bize göre artık dış ülkelerin almak zorunda kalacakları bir ürüne dönüşecektir.
Ülkemize bu ürün daima sübvanse ile sunulacak ve bunun finansmanını da bu sefer onlar yapacaktır. Ukdemiz de dileğimiz de budur.
Katılım ve Dayanışma ile...