tuhaf hatsan politika değişikliğinemi gittiki kaç kişi garantisiz hizmet gördü ben de dahil belki telefonda öyle söylüyorlardır gönderince yaparlar
demirbilisim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kargo adresi nedir paylaşabilirmisiniz faturayıda gönderiyormusunuz
-
Garanti dolalı 1 ay olmuş acaba kral arms hatsan gibi garanti dolsada ücretsiz hizmet veriyormu
gerci ucret almasa bile kargo ücreti git gel 70 tlyi bulur
-
Ben dış boruyu söküyorum da iç boruyu sökemedim bir türlü çok sıkılmış aletle tutsam ezilecek elle güç yetmiyor nasıl sökebilirim bir fikri olan varmı.?
-
videoda bakımı gösteriyor kaç pompalamada yapılması lazım bu bakım,
Ben pompayı ikinci el almıştım satan arkadaş fabrikada bakım yeni yapıldı hiç kullanmadım demişti bende 10 kere ancak kullandım
-
Evet aynen soğutur ama arıza yapmasa beni pompalama zorluğu çok etkilemiyor hatta ağırlık çalışıyormuş gibi hissettiriyor
-
ek becerim fena değil dir ben yapabilirmiyim
-
kral marka pcp pompam var ama geçen tüfeğimi doldururken 190 bar seviyesinde bir anda birşey oldu bir bile basmaz hale geldi dolum ucu tüfeğe takılı iken pompanın kolunu ne çekebiliyorum nede basabiliyorum boşta çalışıyor ne olmuş olabilir
-
şimdi anladım dampayı baya iyi birşey ama o kauçuk o kadar etki edermi bilmem.en iyisi amortisör .:9
atış esnasında o ayak esner zaten amortisor e gerek yok zaten çok oynak birşey olursada ayar tutmaz maksat tekparça ayak gibi sıkı olucak ama darbeye geldimi esniyecekzaten bana göre bu tarz dampa ayaklar atış istikrarını bozar neden dersen atış sırasında gözle görünmesede o ayak bariz bir şekilde açılıyor alt parça ile üst parça birbirinden bağımsız bir şekilde ileri geri hareket ediyor ama simetrik olarak tam aynı yerine gelmeyebiliyor buda dürbünün ayarını bozuyor
-
bu dahada profosyonel bir dampa ayak hatta ben böyle bir şey yapabilirmiyim diye bir aralar baya bir niyetlendim ama yaylı tüfeklerden vaz geçerek kendimi kurtardım[Resim Engellendi: http://www.benaglioattacchi.it/Images/monopezzobig.jpg]
-
Dampa
ayaklar iki parçadan oluşur iki parçanın arasında dürbün ayarının
bozulmaması için elastik güçlü bir yapıştırıcı kullanılmıştır. Bu
elastik malzeme tüfekten çıkan sarsıntıyı büyük ölçüde emer ve dürbüne
ulaşana kadar yok eder. Böylece uzun süre ayarı bozulmaz.Dampa Ayak (Kırmızı ile işaretlediğim alan yapıştırma alanı.)
[Resim Engellendi: http://img585.imageshack.us/img585/5416/dampa.jpg]
Tek
parça ayaklar genellikle dampa ayak ile karıştırılır fakat aynı etkiyi
göstermezler. Tabi iki parça ayağa göre dürbün ayarını bir müddet daha
fazla muhafaza edebilirler. Ben şahsen Mod 55 s tüfeğime tek parça ayağı
sıvı contayla yapıştırdım böylece ayarım bozulmuyor.Tek Parça Ayak
[Resim Engellendi: http://img849.imageshack.us/img849/5042/tekparca4.jpg]
-
tebrikler yav nasıl oluyor dürbünsüz birde gerçekten bravo gez arpacıkla o mesafeden hedefe odaklanmak çok büyük mağrifet doğrusu gözlerinize maşallah
-
-
slm hayırlı olsun ben butüfeklerin ahşap kundaklısına bayılıyorum harika tüfek kesinlikle doğru seçim
-
tebrikler atışları çok rahat yaptınız ben olsam kasım kasım kasılırım
-
-
hatsan jsb yide deneyebilirsin ama ben aa diablo field i tek geçerim 25 mt tek delik
-
AA yı tek geçerim
-
-
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanasın inş.