hayırlısı olsun benide ekleyebilirmisiniz.
demirbilisim tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1. resimdekini çoook beğendim tek geçerim
-
-
Crosman da m16 görünümlü olanı hariç pek tip yok ama atac on numara olmuş
-
bende 5.5 luk var o mesafelerde hatta daha uzaklarda 60 mt aa kullanarak kırıyor bence 4.5 luk olduğundan kırmamıştır bu arada ben zoraki m için bir tanede 4.5 luk namlu alacaktım şimdi vazgeçtim .
4. pompayı yapınca hava tahliyesi açılması normal benim zorakidede açılıyor. -
hayırlı olsun çok güzel tüfek
-
evet kundak harika fiyatı çok uçuk olmassa birtane alabilirim
-
geçmiş yıllarda co2 li toplu tabanca kullanmıştım crosman markaydı galiba hem isabetsiz bir okadarda güçsüz boncuk tabancası hissi veriyordu bir tüp ancak harcadım Pompalı Pnömatiği tercih ediyorum örnek zoraki hiç bakım gerektirmeden yüzlerce atış yapabiliyorsun gücü sabit tepme sıfır, yok gresi bitti veya co2 bitti gibi bir sıkıntısı yok hem pellet atıyor hemde güçlü ve isabetli tek sıkıntısı co2li tabancalara göre kaba olması.
tip ve güç olarak hw45 de tercih edebilirim fiyatının uçuk olması ve yaylı olması beni düşündürüyor yaylı tüfeklerden acaip soğumuş durumdayım bu aralar. -
atış sahası çok güzelmiş hayırlı atışlar olsun
-
benim elimden kaçtane tüfek geçti içlerinde pcpde olmak kaydıyla hiçbiri bu zorakiyi tutmuyor manyak birşey yav attığını vuruyor gücüde boyutuna göre çook iyi. isabeti söylemeye gerek yok zaten.
-