öztay pellet çok hafiftir ve torpedo 155 gibi bir magnum sınıfı gibi tüfekte hafif pellet kullanılırsa havanın azizliğine uğrar ve saçma uçar. ve mesajda sabit namlu değil demişsiniz.doğrudur değil namlu hareketli namludur ama grupman yapmakta bir sakınca yok ben 45 mt de tek delik yaptım grupmanı pellette crossman pointed idi . bu arada pellet hem ağır hemde kaliteli olmalıki güzel grupmanlar çıkarılabilsin.
snipermuyi arkadaşım tavsiyen için teşekkür ederim. Tüfeği ilk aldığımda yanında bir paket H&N marka pellet verdiler. Sapma yine vardı. smith wesson marka pellet aldım. hacim olarak öztaydan kalıplıydı. Bu pelletlede sapmalar oldukça fazla. Bendeki tüfeğin namlu sürgüsündeki boşluk biraz fazla. Bununda etkisi var sapmada. JSB marka pellet bulabilirsem onuda deneyeceğim. Tüfeğimin garanti süresi halen devam etmektedir. Daha olmadı garantiye gönderip sürgü boşluğunu en aza indirmek gerekli. Öztay marka pelletin çok hafif olduğu ve aşırı güçlü tüfekte alakasız istikamete uçtuğunun farkındayım. 15 paket pellet atılmış tüfeğin yayı biraz gevşemiş demektir. 15 adım mesafede dahi 3 cm lik sapmalar oluyor. Bir kaç ay sonra Long Barrel namlulu at 44 yada AA S510 düşünüyorum.
Tavsiyen için tekrardan teşekkürler...