Değerli forumdaşlarımız. ilanlarımız birikmiş durum da bir kaç eski mesajları temizledim.
1 hafta sonraya kadar herkes ilanları güncel ise güncel yazsın. aksi taktir de geriye dönük ilanları sileceğim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Değerli forumdaşlarımız. ilanlarımız birikmiş durum da bir kaç eski mesajları temizledim.
1 hafta sonraya kadar herkes ilanları güncel ise güncel yazsın. aksi taktir de geriye dönük ilanları sileceğim.
Arkadaşlar sıfır ayarın da 6.35 maverick uyumlu herşeyi içinde tak kullan 70 cm namlu satılıktır. Namlu ucu paso kapağı eksik
Full set namlu 6.35- 70 cm namlu
İtici
Şarjör
9500 TL
Yer Ankara
görsel ve fiyat ekleyelim
Cemal Bey merhaba.
Mesajlaşma da üst sınıra ulastiniz yazıyor. O yüzden genelden yazdım bu mesajı. Özel mesaj yazamıyorum. Eskileri de silemedim yer açılması için.
Ricam, ilanlar bölümündeki tüm ilanlarımin silinmesidir. Karışık olmayan sade bir ilan açmak istiyorum. Teşekkürler.
Herhangi bir özel mesajınıza tıklayın
Yukarı da düzenle çıkacaktır ona basın
Katılımı yönet e basın
Ayrıl botununu işaretleyip
Göndere basın. Mesajlar bu şekilde silinecektir
namlu değişimiyle birlikte kalibre değişimi yapılabilen havalı tüfeklerde kral gibi örneğin 5.5mm den 6.35e geçildiğinde fpsyi hala 5.5taki gibi sabit tutmamız için gereken daha fazla hava miktarini nasıl uygulayabiliriz tüfeğe yani daha fazla havaya ihtiyacımız olacak tabiiki de fps yi sabit tutmak için o hava transferini nasıl arttırabiliriz
Yapılacak en iyi şey çekiç ve yay değiştirmek
Sizin kullandığınız tam modeli nedir hocam? El dürbünü çıkıyor böyle yazdigimda
Herkulden vazgeçtim hocam bt 65 ilede bı denemek istiyorum baktım gerçekten çok zorluyor karbonfiber bir tüp alabilirim taşıması kolay olsun diye kral süper jumboyuda araştıririm tavsiye eidyorsaniz birde bt65 için ortalama 100 metrede kullanabileceğim bir dürbün onerirmisiniz
Optik işi çok kapsamlıdır. Bütçenize bağlı. Ben vortex diamondback kullanıyorum
bu tüfeklerin hangisini seçerseniz seçin pompa ilem dolduracaksanız hobiden soğutacaktır.
herkül zaten başlı başına bir hava canavarı.
bt 65 de güçlü olsun derseniz 15 atışta bir hava basmak zorunda bırakır.
benim önerim kral süper jumbodur
Sizin öneriniz hangisi olur pcpye ilk baslayacak ve bullpup tercih edecek biri için jumbolar jumbo dazzlelar falan da ilgimi cekiyor ama ben elimde desteksiz atislarda da kullanabilecegim bir tufek tercihimin daha iyi olacagini dusunuyorum
Ben size np02 öneririm. Desteksiz kullanımı basit ve çok fazla atış sayısı var.
Kralin standart olmayan tufekleri hangisi empire x icin de gecerli mi modifiyeler kusura bakmayin biraz onun icinde olur mu bunun icin de olur mu gibi soruyorum ama empire x ile breaker arasinda kaldim
Yeni modelleri arasında shadow var. Standart kraldan farklı üretildi. Empirex de breaker de standart kral tüfeklerinin aynısı
fiyatları ben mi göremedim
Beki breakere power plenum guclendirilmesi yapilabilir mi bide ayriyatten breaker ile rainson glow arasinda gerek teknik ozellik gerek servis agi acisindan hangisi daha one cikar impact klonu oldugu icin hosuma gidiyor var midir rainson hakkinda bilginiz
Rainson kullanmadım fakat kullanan bir arkadaşım önermiyor.
Plenum takılır oncesin de iyi bir regülatör lazım
puncher breaker için de aynıları geçirli olur mu veya onun için de bir modifiye tecrğbeniz var mı
evet, breaker de kralın standart tüfeklerinden. bu dediklerimi yapabilirsiniz.
0554 339 13 64
engin beyin numarası
Merhaba fotolar açılmıyor. tam olarak nasil bir sorun
çok atmış gibi durmuyor. eğlendirir ama grupman yapmaz
Başlangıç için iyidir. Fakat o dürbün kısa sürede bozuluyor
havalı tüfeği kılıfında ve faturalı taşımada hiç bir problem olmaz.
meskun mahal ve ava yasaklanmıs ( sit alanı, korumalı bölgeler ) yerler haricinde hedef atışı yapmanız durumunda da bir sorun olmaz.
Kurma kolunu geriye çekin kurulu kalsın öyle deneyin. Oda olmaz valf pimini çekeceksiniz. Aslında sistemi çok basittir daha yapmazsanız özelden yazin
Hayırlı olsun güle güle kullanın.