Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

havalı tüfeği kılıfında ve faturalı taşımada hiç bir problem olmaz.

meskun mahal ve ava yasaklanmıs ( sit alanı, korumalı bölgeler ) yerler haricinde hedef atışı yapmanız durumunda da bir sorun olmaz.

Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum

diana panter mod31

eğer bunu bulabilirseniz sizi üzmeyecektir.

Merhabalar.
    tüfeğin gücünü ölçebildiniz mi?

regülatördeki dalgalanma olayını reximexin bütün tüfekleri yapıyor. can sıkıcı bir olay. işin kısacası regülatörleri şişiyor. bende ilk çıktıgın da throne aldım. ne yaptıysam adam edemedim. fabrika son bir kez değişim yaptı düzelmişti sanki ama sonra canımı sıktı diye satmıştım.

fabrika verileri her zaman yanıltır. hızını ölçmediyseniz de ben size söyleyim; 250 130 bar arası stabilite göremeyeceksiniz. sürekli aşağıya doğru inen bir grafik var. reg işini yapamıyor.

bt65 hatsanın en tutulmayan tüfeklerinden. lw namlu olduğuna bakmayın hiç lw ile alakası olmayan bir grupmanı var. ben zamanında kullanıyordum. jsb den başka ne pellet ne solid hiç bir şeyi sevdiremedim.

merhaba 300 bara kadar test ediliyor daha fazlasını da kaldırabilir ama valf ve patlatma diskleri buna imkan vermez. havayı komple salar.
    güç ayarı yapmak mümkün. youtubeye hatsan at44 güç ayarı yazın orada benim 15 yıllık bir videom var. ona bakarak yapabilirsiniz sistemleri aynı işliyor.

setin içeriğini fiyatını ve fotolarını ekleyin lütfen.