Başlangıç için iyidir. Fakat o dürbün kısa sürede bozuluyor
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
havalı tüfeği kılıfında ve faturalı taşımada hiç bir problem olmaz.
meskun mahal ve ava yasaklanmıs ( sit alanı, korumalı bölgeler ) yerler haricinde hedef atışı yapmanız durumunda da bir sorun olmaz.
-
Kurma kolunu geriye çekin kurulu kalsın öyle deneyin. Oda olmaz valf pimini çekeceksiniz. Aslında sistemi çok basittir daha yapmazsanız özelden yazin
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
O mesafelere atacaksaniz ağır kalmaz daha stabil bile olabilir
-
Piyasada başka solid kalmadı sanırım. Yine engin saktan alın fakat graini agirlastirin 32-34 deneyin
-
Hocam inanın bende ondan korkuyorum. Ne yapabilirim yani siz nasıl anladınız?
Turretleri çevirdiğin.halde aynı yeri vuruyorsa optik bozulmuştur
-
Sorun inşallah ayaklardadir. Bu şekilde optigimin bozulduğunu öğrendiğim olmuştu
-
Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum
diana panter mod31
eğer bunu bulabilirseniz sizi üzmeyecektir.
-
daha önceden de kullandım demişsiniz bu tüfekte mi kullandınız.
-
Merhaba,
Yeni aldığım Reximex Daystar Regülatörlü 5.5mm tüfek ile ilk denememi yaptım. Daha önce PCP kullanmadığım için belki bana ilginç gelmiş olabilir ama gözlemlerimi paylaşıp bunlar normal midir sizlerden öğrenmek istiyorum.
- Tüpü 250 bara kadar doldurdum. Dolum sonrası regülatör manometresi 135 bar gösteriyordu.
- İlk 12 atış sonrası tüp basıncı 210 bara düştü. Regülatör manometresi ise 130 barın biraz altındaydı.
- İkinci 12 atış sonrası tüp basıncı 170 bara düştü. Regülatör manometresi ise 125 bardaydı.
- Üçüncü 12 atış sonrası tüp basıncı 130 bara düştü. Regülatör manometresi 115 bardaydı.
Atışları yaparken tüfeğin güç ayarı 9 kademe üzerinden 6'ya ayarlıydı. Özel bir sebebi var mı derseniz yok ama orta üstü bir güç için hava sarfiyatı ne olur onu görmek istedim.
Şimdi merak ettiklerim:
- Fabrika verilerine göre 5.5 kalibre için “Optimum Hızda Atış Sayısı (250-100 Bar) “ 84 iken ben 36 atış sonunda 130 bara düştüm. Her 12 atış için 40 bar basınç düşüşü yaşadım, en iyi ihtimalle 100 barın altına düşmeden en fazla bir 8-10 atış daha yapardım. Toplama baktığımda bu fabrika verisinin neredeyse yarısı. Bu normal midir? Fabrika verisi daha düşük bir güç ayarında olabilir mi (Henüz bunu denemedim ama mutlaka deneyeceğim)?
- Asıl bana ilginç gelen nokta ise regülatör basıncının tüp basıncına paralel şekilde değişmesi. Benim bildiğim regülatörün mantığı giriş tarafında kendi set değerinden daha yüksek bir basınç olduğu sürece sabit şekilde set basıncını sağlaması gerekiyor. Ancak benim yaşadığım örnekte sanki oransal bir küçültme yapıyor. 135/250, 130/210, 125/170, 115/130 diye gidiyor. Bu normal midir? Bilgi için, regülatör fabrika çıkışı orijinal.
Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Not: Atışları yaparken forumdan Murat Bey'in ( DarkDagger) yaptığı moderatörü de deneme şansım oldu. Sesi gerçekten azaltıyor, kullanımda herhangi bir problem hissetmedim. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Silah süper sessiz oluyor mu, hayır. Ama piyasadaki muadilleriyle karşılaştırıldığında aynı işi çok daha uygun fiyata yapıyor.
Merhabalar.
tüfeğin gücünü ölçebildiniz mi?regülatördeki dalgalanma olayını reximexin bütün tüfekleri yapıyor. can sıkıcı bir olay. işin kısacası regülatörleri şişiyor. bende ilk çıktıgın da throne aldım. ne yaptıysam adam edemedim. fabrika son bir kez değişim yaptı düzelmişti sanki ama sonra canımı sıktı diye satmıştım.
fabrika verileri her zaman yanıltır. hızını ölçmediyseniz de ben size söyleyim; 250 130 bar arası stabilite göremeyeceksiniz. sürekli aşağıya doğru inen bir grafik var. reg işini yapamıyor.
-
Hocam bir de fiyat belirtin.
-
bt65 hatsanın en tutulmayan tüfeklerinden. lw namlu olduğuna bakmayın hiç lw ile alakası olmayan bir grupmanı var. ben zamanında kullanıyordum. jsb den başka ne pellet ne solid hiç bir şeyi sevdiremedim.
-
Merhaba arkadaşlar;
Kafama takılan bir kaç soruya cevap bulmak için bu konuyu açıyorum.
Kısa süredir Bt65 5.5mm kullanıcısıyım 255cc tüp 300 bar basınç ile test ediliyor diye biliyorum.
200 bar tüpe 200+ (220-250) bar dolum yaptığımız da ne gibi sorunlar ortaya çıkabilir?
BT65 oldukça fazla hava tüketen bir silah, hava çıkış ayarı yapmak mümkün mü?
Silah oldukça güzel ama 200-100 bar arası ortalama 20 atış ancak yapıyor, tam dolu tüp ile ortalama 70 atış yapılacağı yazıyor, ancak bu atışa ulaşmak çok mümkün gibi görünmüyor, bunun için bir çözüm var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum.
merhaba 300 bara kadar test ediliyor daha fazlasını da kaldırabilir ama valf ve patlatma diskleri buna imkan vermez. havayı komple salar.
güç ayarı yapmak mümkün. youtubeye hatsan at44 güç ayarı yazın orada benim 15 yıllık bir videom var. ona bakarak yapabilirsiniz sistemleri aynı işliyor. -
SATILIK HATSAN FACTÖR RC BLU SIFIR AYARINDA HATASIZ....
0532 682 95 63
sıfır ayarında sadece 2 kere atışa gidebildim...nokta hata yok!!!
vaktim yok hobiye bırakıyorum o yuzden satılık
full+full set...detaylar için arıyabılırsınız...detaylı video foto atabılırım...
20 kutu kadar acılmamaıs pellet hedıyem
izmir içi elden teslim edebilirim.
garantisi devam ediyor..
faturaları mevcuttur
setin içeriğini fiyatını ve fotolarını ekleyin lütfen.
-
Konuyu bildirdim. tüfeği sıfır değiştirdik dediler. yazdıklarınızı da ilettim. cevap gelmedi.
sorun tam olarak nedir bana özelden yazın bir bakalim belki kolay bir şeydir.
-
markası modeli nedir. bir de fotoğraf ekleyin. bu şekilde ilan verirseniz kaldırmak zorunda kalırım.
-
Basliginiz duzeltmenizi oneririm, ustadim bilginize Cemal Bozan
Dikkat etmemiştim. Düzelttim 🖐️
-
Ben bu konuyu bizzat kendilerine ileteceğim. forumlar da kötü anılmak istemeyeceklerdir.
-
Eline sağlık kardeşim. çok keyifli atışlar. bundan biraz daha güçlü 6.35 kullanıyorum. Güçlü tüfek zevk veriyor.