Cümleten iyi akşamlar genel bir temizlik yaptım. güncellenmeyen ve satılan ilanları kaldırdım. daha temiz bir forum için
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
15 dk sonra 1ayı geçmiş ilanlar silinecektir.
-
1 aydan önce verilmiş ilanları yarın gece sileceğim. İlanları aktif olanlar GÜNCEL yazmaları gerekiyor. Yarın akşam 21.30 da temizlik başlayacak.
-
hocam sizin havalı tüfek adına bir paylaşımınız yok. yazılan hiç bir şeye de cevap vermiyorsunuz böyle devam ederseniz uzaklaştırılacaksınız
-
Hocam tam olarak sorunuzu anlayamadım.
neyde kullanacaksınız tam bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
civataları; nalbur, koçtaş gibi yerlerden bulabilirsiniz. -
Şifre unutulduğunda yenileme nasıl yapılıyor ? Çünkü baya kullanıyorm aktif bir şekilde burasını yardım ederseniz sevinirim
e postanıza yeni şifre talep edebilirsiniz halledemezseniz iletişime geçin
-
-
merhaba. Nasıl ilan verebilirim?
konuya geldikten sonra yeni sağ üst tarafta yeni konuya basıp yeni ilan verebilrisiniz.
-
tüfeklerin ikisini kullanmadım fakat air wolf modelini uzun yıllar kullandım.
çokca inceleme videosu izledim günümüzde solidlerin de yaygınlaşmasıyla benim kararım fx olurdu. -
yıllarca ve severek kullandığım zoraki hp01-02 serisi bu işte iyidir.
-
reximexi tip ve kullanım açısından cok seviyorum fakat kronik sorunların önüne geçildi mi bilmiyorum.
bana kalırsa reximex çok güzel bir tüfek. alınır. -
6 yıl kadar pompa kullandım cok zahmetli bir şeydir.
sağlam kondisyon ve güç isteyebilir.
pompayı dinlendirerek uzun yıllar kullanabilirsiniz. -
Doğrudur da kinetik enerji olarak bakınca çok güçsüz kalıyor havalı silahlar gözümde. Mesela 44 (2,85 gram) grain 6,35 pellet Hercules den 270 m/s hız ile çıkıyor hemen hemen 104 kj (1/2 x m x V2), öte yandan en basitinden bi tabanca 9 mm parabellum yerli sterling 125 grain (8,15 gram) mermi 320 m/s ile çıkıyor 417 kj 4 katı , 308 win hesaplasak 140 grain yerli sterling (9 gram) 830 m/s ile çıkıyor namludan 3,1 Mj 31 katı ne bilim ya bu silahlar çok güçlü ya bizim havalılar çok güçsüz
işin içine barut ve ateş girdi mi olayın boyutu değişiyor.
7.62 ile eğlendikten sonra elime havalı tüfek alasım gelmiyor
-
-
Cam macunu testi
-
Ellerimle yaptığım hallow point solidlerimin deneme fotolarını paylaşıyorum
-
2006-2007 yıllarında aynı duruma düştüm. Çok bilinen bir firma ile mahkemelik oldum. Bana hem silahı hediye ettiler hemde paramı geri ödediler.
-
Bu denli uzayan servis yetersizliğini şikayet edebilirsiniz. Servis formu ile tüketici haklarina gidebilirsiniz.
-
hiç uğraşmayın ve kimseye elletmeyin ve tedarikçi ile görüşün.
-
forumun aktif olduğu zamanlarda piyasaya pcp ler yeni girmişti ve herkes cok meraklıydı.
türkiyede en aktif forum burası olması nedeniyle merakını gidermek için herkes yazıyor çiziyordu.
Milletimiz artık fikir edindi ve hobiye kendi çapında devam ediyorlar.
yeni başlayan arkadaşlarmıza genel de buraya gelip bilgi almak istiyordiğer kalanlarda alışveriş için buradalar.
eskinin tadını bilenlerde burayı hiç bırakamıyor...