güzel tüfek. kullandım ve cok begendim. 100-150 mt için uygundur. ama orjinal haliyle solide cok uyumlu değil.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam ben şuan yurtdışındayim. Dönünce yazacağım aklımda
-
Müsait bir zaman da atayım hocam
-
fabrikada biraz sert bir yay isteyerek gücü yükseltebilirsiniz. yay olmadan da yay tansiyon vidasını sıkarak fps artışı sağlarsınız
-
Gamonun çok eski bir yaylisini bende kullanıyorum. Keçe ve yay için aramadigim kalmadı sonuç alamadım.
-
Açtığımız ilanlarla ilgili güncellemeleri yapmanız gerekmektedir. Konular çok birikiyor, aradığımizi bulmamız açısından satılan ürünlerin ilan başlıklarını SATILDI şeklinde değiştirebilirsiniz
-
Namluda crown olmazsa sonucu ne oluyormuş hep birlikte gördük
-
Benimde aynı sorun oluştu pompayı basıyorum yukarı çekerken pompa yukarı gelmiyor yani hava hortumda kalıyor gibi geldi hava tüpün içine girmiyor bende ne yapacağımı bilmiyorum saygılar
pompa orıngleri zamanla aşınır. fabrikaya gönderin. tertemiz bakımları yapılır geri gelir.
-
2020 ortalarında çubuk kurşunu 33 TL den alıyordum şuan 75 tl.
-
Tabiki de 2.5*10-50 daha iyi.
Optimanin en sevdiğim optigi 2.5*10-50 dir. Uzun yıllar kullandım.
-
evet ayakları altına yanına minik destekler koyup ayar yapma oluyor.
-
Zamanında benim de başıma gelmişti.
Benim dürbün arızaliydi.
Sizde şunları bir deneyin.
Solid atıyorsanız gramajlarina dikkat edin, tüfeğin en stabil halini bulmaniz lazım. Chrono olması lazım. Dürbün ayaklarının yerini değiştirin deneyin, elinizde başka ayak varsa onunla deneyin.
Bir de dürbün kulelerini çok fazla çevirerek ayar tutturduysaniz da sıkıntı çıkarır.
Dürbünü sıfırlarken shimleme.ile sıfırlama deneyin.
-
hemde çok fazla etkiler. grupman yaparken reddot dürbün herhangi bir şe var mıydı üzerinde
-
evet bir sorun var.
zoraki ile tek delik grupman yapmanız lazım. -
merhaba hoşgeldiniz.
tamamen kişisel fikirlerimi söylüyorum. ben kral tüfeklerini seviyorum. daha kullanışlı ve güç ayar vidası var.
bu tür tüfekler sıradan kompresör yada el ayak pompasıyla dolmaz.bunun kendi pompaları ve kompresörleri var.
scuba tüpü de bilindik sağlam bir yerde alırsanız hiç bir sorun teşkil etmez. -
1 aydır ses yok. karda mı kaldınız sizde. çevre düzenlemesi gelmedi
-
Namluyu söktüğüm için tüfeğim garanti dışı kalır mı
Hayır kalmaz
-
paylaştığın namluda cok güzel crown açılmış.
diğer konulara gelecek olursak cok ağır konuşacağım firmalar buraları okuyorlar üzülecekler.
ama şunu da bilsinler ki 250 barlık tüfek üretiyorsan o valfi 250 barda açacak tüfekte üreteceksin.
saçma sapan valf çekiç yay kombinasyonu yapıp 250-210 bar arası pelleti tükürürcesine attırmayacaksın...
ne desem boş. hangi tüfeği alırsak alalım illaki oynamak gerekiyor. yazık ! -
Uzun süre kullanilmayacak pcp lerde hava basıncı 120-130 barda bırakılır.
Namlu ve silahın temizligini balistol silah yağı ile yapabilirsiniz. Silahın namlusunu yağlı bırakmayın güzelce temizleyin.
Gress yağıyla ince bir tabaka silahın metal aksamlarini yağlayın ve silmeyin. Çok ince bir şekilde olursa altına hava almaz korur. silahı komple naylona sarın öylece de kutusuna koyun.
Tekrar kullanıma hazır hale getirince de bütün Oringleri degsitirmekte fayda vardır.
-
Orjinal olarak al tak işi.olmuyor. ama ustalar var ki buna uygun parcalar yapıp takılabiliyor.
Ama semeriyle seksene patlar. Değmez.