Yıllardır bu işi yapan hatsan su vida konusunu bir cozmedi. Hatsanin hangi vidasina el atsam elimde kalırdı.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
o-ring asinmasindan kaçırıyor olmalı. Elinizden bu tür işler geliyorsa yapabilirsiniz. Servis en iyi çözüm aslında
-
Adana'da Mustafa Emrah kalay var. Yapar mı bilmiyorum ama bu işler elinden geliyor. Facebook tan iletişime geçebilirsiniz
-
Bu şekil de bir moderatör üretildi. 25 inde bayilerde olacakmış
-
Eger tufegimi bütün olarak Siirt'ten İzmir'e yollarsam tufegin bakımını yapıp yanında da bol oring yollayacaklarini biliyorum. Benim içimi acıtan şey şudur. Ben bu tüfek için oring ararken internette yabancı bir ülkenin adını hatırlayamadığım bir sitesinde bu parcayi bulabilirken neden kendi ülkemde bulamıyorum.bustelik bu tüfek Türkiye'de üretiliyor. Bu sorun hem imalatçı için eziyet hemde bizim için. Bu ürünün her türlü parçası eğer yasal ise piyasada bol bol olmalıdır. Ben bu kadarını hakettigimi düşünüyorum.
O-ring bulmak çok basittir internetten almaya yada fabrikadan istemeye gerek yok.sadece o-ring satan yerler var. Sanayi de klimacilarda çokça var. Oto tamircilerinde ve enjektör bakımı yapan pompacilarda istemediğiniz Kadar bulabilirsiniz. Bende doğunun en ücra ve en küçük ilinde görev yapıyorum. Ben burada buluyorsam Siirt'te de vardır.
-
Muratrex
reximex firmasının yetkili kişisidir.
forumu yakından takip ederek eksikleri birinci ağızdan dinleyecektir.
Hayırlı olsun. -
fabrika yenilenmeye gitmiş bence tabancalarınızı fabrikaya gönderip yenilenmiş parçalarla değişimini yaptırın.
-
teşekkürler hocam ben de bunu alacağım https://www.909teknoloji.com/urun/hawke-vantage-sf-6-24x44-%c2%bd-mil-dot-1-inc-tufek-durbunu-14162/
bu siteyi hiç duydunuz mu en uygunu burası
Hayır bu siteyi hiç duymadım.
-
o fiyata alınabilecek güzel dürbünlerin başını çeken marka hawkedir.
-
Merhabalar pro modellerinin solaklara uygun olanını görmedim. bende solağım ve cok hoşuma gittiği halde alamadıgım bir tüfektir.
sorun etmez alırsanız da kundak ayarlamasını fabrika yapabilir diye düşünüyorum.
tüfeği arkadaşımda gördüm ve kullandım. solaklar için rahatsız edici bir kundağa sahip oldugunu söyleyebilirim fakat isabeti cok güzeldi.
solidi de pelleti de cok başarılı şekilde atıyordu ve modifiyeye cok uygun bir yapısı var.
AksuAv size yardımcı olacaktır. güvenle alışveriş yapabilirsiniz. -
O-ring meselesini fabrikaya bildirdim çözüm için bir kaç önerileri var fakat tabancayı fabrikaya çağırıyorlar.
Ben bir kaç oring yedikten sonra slikon gresle güzelce yagladim ve dikkatlice taktım şuan hava kaçırma düzeldi. İsabeti ve hava kullanımı konusunda beni epeyce şaşırtan bir tabanca. Keyifle kullandım eksikleri var. Fabrika ne gibi iyileştirmeler yapacak beklemedeyiz.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ben de aldım bu cihazdan. Çok eğlenceli ama moderatör işini çözmek lazım epey sesli boyuna göre. Bir de yüksek dürbün ayağı ve orta boy durbun tavsiye ediyorum
fabrika moderatör işini hallettiğini söyledi. yakında piyasaya cıkacak. bunun 4.5 calibre olanını tercih edeceğim.
-
Cemal bey bir şey merak ediyorum dolum ucu effecto px5 le aynımı aynıysa birkat daha yaklaşacağım bu makinaya
hayır değil bunun dolum ucu gayet ince ve oringleri minicik.
-
Bunu 12 kalibre av tüfeğine taksak atış esnasında ayarı bozulurmu acaba
Evet bozulur.
-
hayırlı olsun benimde uzun zamandır takip ettiğim ATAMAN AP16 modelinin kopyası ülkemizde satışta görünce çok sevindim .bende almayı düşünüyorum .Farklı bayilerde değişken fiyata sahip aralarında neredeyse 200 tlye varan fark var Cemal hocam siz hangi bayiden ve ne kadara aldınız
Aksu avdan liste fiyatından aldım ben.
dün arazide denedim cok hoş çok keyifli bir alet. -
Reximex RP TÜFANCA
Bir kaç gün önce elime geçen reximexin tüfanca modelini yüzeysel olarak inceledim ve bir kaç atış yaptım.
genel itibariyle cok yakışıklı olan tüfanca ele cok güzel oturuyor.
regülatörlü olması ve 250 barlık tüpe sahip olması nedeniyle boyuna göre güçlü, stabil ve isabetli bir tüfanca. 50 cc tüp ile rahat 40 atışı 16 grain ile 525 fpslerde gören tüfancayı ben çok begendim
kurma kolu hafifliği ve küçüklüğüne hayran kaldım.
malzeme kalitesi gayet iyi muadillerine göre sınıfında fiyat performans tüfancası diyebiliriz.
fabrikanın 4.5 desteği yakında olacakmış.
İş yoğunluğum nedeniyle şuanlık saha da deneyemedim. -
Kullandim. Çok keyifliydi. Ama atış eğrisi hoşuma gitmedi
-
mil ucundaki oringleri orjinali dışında değiştirince yine patlıyor diye duymuştum. sanırım viton oring lazım.
-
Videolarini bir zamanlar paylaştılar. Sonra hobinin geleceği için kaldırıldı.
tüfekler 70 graini 850-860 FPS ile atıyor. Buda standart 22 lr den güçlü. Facebook gurubunda geçen hafta gördüm 42 graini 1000 FPS ile atıyorlar. Sağlam solidlerle 1000 MT ye atabiliyorlar.
Facebook Dedeler grubuna göz atın.