Cemal bey merak ettim beklediğiniz model nedir?
hatsandan lamine kundakli regülatörlu bir tüfek geliyor onu bekliyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Cemal bey merak ettim beklediğiniz model nedir?
hatsandan lamine kundakli regülatörlu bir tüfek geliyor onu bekliyorum.
Biraz sabretmek lazım.
yerli ve yeni ürünler çıkacak. artık coğu şeyi aştık, tek eksiğimiz namlu olarak görüyorum. sabırla bir model var onu bekliyorum.
Aslında daha çok şunu merak ediyorum. Galiba polissiniz , polis olduğunuzu kabul ederek ve aynı şahıs üzerinden gidersek havalı silah kullanan birini mı keskin nişancı eğitmek daha kolaydır. Yoksa alakası yok mu yada havalı tüfek hobisi ateşli silah konusunda ket vurur mu? Biraz karışık oldu
Madem ki sordunuz ??
Eğitim de hocalarımızın bize derdi ki aranızda avciyim diyen varsa, iyi silah kullanıyorum, silahlardan anlarım diyen varsa bıraksın. Bizi çok yoruyorlar derdi. Nedeni bizim eskiden silah kullanıyor olmamız sadece nişan almayı biliyor olmamizla sınırlıydı. İleri atış teknikleri uygularken eskiden bildiğimiz ama yanlış olan şeyleri yikamiyorlardi. Bence kendimizle alakalı bir durumdu. Ben hiç zorlanmadım ve zorluk cikarmanistim
Kesinlikle faydası olacaktır. İlgi, bilgiden her zaman önde geliyor. İşim gereği bunu defalarca kez gördüm.
Ayrıca Keskin nişancılık olayı çok çok farklı şekillerde öğretiliyor.
Sizin ne durumda kendinizi geliştirdiğinizi bilmiyorum fakat, ben mesleğe başlamadan önce kendimce derdim ki; ben bir keskin nişancıya yakın bilgim vardır bir şeyler biliyorumdur ? aslında biz sadece genel anlamda biliyormusuz. Buz dağının görünmeyeni varmış. ?
Genelimize aynı mail geldi. Gereken yapıldı ve önlemler alindi. Haliyle bana yollamamis. ?
Mesajları da sıkı takip ediyorum. Artık kısıtlama ve engelleme geldi. Yeni üyeler yönetici onayı almadan konu açamaz mesaj gönderemez ve yorum yapamaz. Suanlik böyle bir önlem aldık.
Bir kaç aydır uygunsuz içerikli mesajlar ve yorumlar yapan bir bot var. Sürekli engelliyorum fakat tekrar üyelik alıp aynı şeylere devam ediyor. Gelen linklere kesinlikle tıklamayıniz. Siz içeriği raporlarsaniz gerekeni kısa sürede yapacağım
Çözüm olarak üyeliklere sınırlandırma yada e posta onayı getireceğiz.
İyi forumlar.
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Pointed 22gr pelletlerin arka kısım yuvaları bakımından ya yanlış pim ile açılmış olmasından ya da üretimde değişikliğe gidilmiş olmasından kaynaklı piyasada iki farklı kutusu mevcut. Tüfeğim ilk kez bir pelleti bu kadar çok sevince indirim de olunca 10 kutu sipariş geçtim. Ama gelen pelletlerin arka kısımlarının farklı olduğunu gördüm. Atışlarımı yaptım fakat bir araya bir türlü eskisi gibi toplayamadım. Hemen elimde kalan eskileri ile denedim ve sonuç çok güzeldi. Üreticiyi arayıp durumu izah ettim, gayet kibar ve anlayışla karşıladı. Farklılığı fotoğrafta görebilirsiniz.
yerli firma bunu sürekli yapıyor vardır bir bildikleri elbet.
bende 26 grain spotonun ilk versiyonunu stoklamıştım. kralın tüfekleri aşırı seviyordu.
Stoklarım bitince yenisini aldım eski sonuçlara yakın bir sonuç bile alamadım.
Şimdi jsb den şaşmıyorum. az atıyorum öz atıyorum.
Teşekkürler peki özellikle önerdiğiniz bir model var mı hocam?
gamo visper fusion modelini öneririm. bayanlar için ideal kurma gücünde
Alttan kurmalı gamoların kurması kolaydır. Bir inceleyin.
kesinlikle katılıyorum. alttan kırmali gamolar genelde yumuşak kurulur ve güçlüdür.
Mod99 u uzun yıllar severek kullandım güzel tüfektir. atışlarınızda cok basarılı tebrik ederim.
Turkiye de halı hazırda satılan herkules dir
o parca içeri doğru epey uzun bir parça sağlam bir iğneye takıp cekip çıkarın.
fabrıkayi arayın yenisini yollarlar.
Bunlar.yeni.kalip Jsb ler. İsabeti eskisi kadar iyi. Aynısından bende de var. Bir sorun olmuyor
öncelikle bu paylaştığınız dürbün bu parayı etmez.
ffp gibi dürbünler de sıfırlama noktası mesafeye göre de değişir. sadece zoom yapınca vuruş noktanız değişmez.
bunun yerine hawke nin orta seviye optiklerine bakın.
bulabiliyorsanız da discovery in orta seviye dürbünleri gayet iş görecektir.
4.5 için büyük başarı tebrikler
Tüfeğim Kral breaker 280 cc 200 bar
tüpe yaklaşık 330 bar hava basılıyor.
tüp yaklaşık olarak 140 bara gelene kadar kullanıyorum kaç atış yaptığımı hesap etmedim çünkü
tüfeğim 4.5-5.5 namluya sahip 5-6 çeşit yay ve çekiç var. sürekli deneme yapıyorum. sert yay ağır çekiç takıp 29 grain atıyorum
yayı yumusatıp hafif çekiç takıp 4.5 atıyorum falan.
ama eminim 2000 atış yapıyorum.
yaşadığım ilde yok. Bende kargoya verip istanbula gönderip doldurtuyorum. git gel fiyatı ve dolumu 60 TL