Bi benim silahım mı pellet seçmiyordu
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinize sağlık.videoların devamını 4 gözle güç ayarım sonuna kadar açık bekliyorum bir sorum var.
bu işlemi yaparken tüpün dolu yada boş olması gibi bir zorunluluk var mı?tüfeğimi sattım satmasam güzel videolar çekerdim. tüpün dolu olması gerekiyor. bol olunca valf çok ileri gidiyor ve çekiçteki deliği bulamiyoruz.
birde kurma kolu çekili olmayacak -
150 bardan sonra en az 75 kiloluk güç uyguluyor pompa. zira pompaya gücümü vermeden içindeki basınc beni havada tutuyor
kilom 71 şuan -
belkide son noktayı siz koymuşsunuz ağabey :=)
-
mod85 sniper silah orjinal ayarlarıyla 25 adımdan 5lt yağ tenekesini gelip geçmedi. pellet 15.89 jsb. bu şekilde zaten 650 ile zor atıyordur oda cok normal fazla bişey bekleme.
-
yağ tenekesinden kastın nedir dostum eğer 17 Lt lik teneke ise normal 5lt lik teneke ise anormal
-
pcp yi sattım bende bu silahtan aldım p.tesi gelir paylasırım
-
bu silahı adam etmek zor olsada imkansız değil. standart at44 isabetine ulaşmış
-
hatsanın garantisi sınırsız
-
-
4 dot bir inç,yani 2.54 cm sanırım 2.54/8 in cevabı,yanlış da olabilir,askerlikten öyle hatırlıyorum
ağabey bugunkü atşlarıda buna göre mi hesapladın
-
aynen kardeşim itince çıkmayan birşey ittikçe daha da sıkışır.
Çekmek lazım. senin yöntem de iyiymişyivlere tamamen salınıp içine oturuyor. taş kesiliyor içeride gücümü deniyordum milim kıpırdamıyordu.
en mantıklısı buydu yaptım oldu -
daha önceden başıma geldi ve büyükce bir balık kancasını düzelttim, bunu bir mile bağlayıp içerden kücük kücük yırttım. öyle cıkardım başka bir türlü çıkmadı. çıkmazda
-
ağabey regülatör audris mi ?
-
Bende yaylıda kullandım böyle bir sorunum olmadı. sizde en ktü modelini almıssınız ağabey
-
cemal de bizi çözdü...emır hocam XL ben L zayıf sılahlar bızı bozuyo:= ) ağabey kız arkadaşımdan cok seninle telefonda muhabbet ediyorum
-
nasıl bana gore emır üstadım ?
efil efil bir kundak ve şahane tasarım size göre olabilr. he birde sesi gür tepmesi fazla olan bir silah oldugu için size göre olabilr .)
-
isabetli bir devir işlemi olmuş. Yusuf abime başarılar dilerim.
-
yaylıya göre güçlü bir silah.
dağılımda normal güle güle kullanın -
her modelde farklılık gösterir demdim farkındaysan silahta farklı oluyor.
namlunun pellet seçmesi gibi.