x20 sub un tahta kundagı yok diye bilyiorm.
elinizde ne silahlarınız var ilgimi cekerse silah arıyorum da
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şüphe ile yaklaşanların birde bu video'yu izlemesini tavsiye ederim
GAMO Hunter Extreme
bu kadarcık domuzu değil havalı eltaşı bile öldürür.
-
Avcıı kardesim konuyu hortlatmıssın
bende diyorum 1 tl 1lt -
farklı bir durum mu bilmem ama hatsan at44 ün 150 barda mermileri bende görüyorum.
paralaksı 70 m ye odaklıyorum mermi hedefin yanında felan gecerken görünüyor. tabiki takip edemiyorum :)) -
100 fpe
+100
-
yapmayın arkadaşlar satılık ilanı açtığıma bin pişman etmeyin
ölüm kalım olmadıkca satılmayacak bir makine
-
-
Marauder in foster tipi baglanti ucu var. Bir quick disconnect foster uc ve uygun hortum ile baglanti yapabilirsiniz. Ama cikartip takabilmek icin bir vanasi ve borudaki havayi tahliye parcasi lazim. Bizim kullandigimiz borular 1/8 bsp diş, paintball lar ise 1/8 npt diş kullaniyor ve uymuyor. Kendiniz bir çare bulmaniz gerek.
+10
-
parabellum
-
Kırşehirden slm lar.
ince mehmede devam -
400 Metre mesafede bırakın suya toprak yüzeye yaptığınız atışları bile çıplak gözle görebilirsiniz . (Sumatra 402 metre video atışlarında olduğu gibi). Ankarada geçen seneki buluşmada su üzerinde 464 metreden çıplak gözle isabetin gözlenebildiğini test etmiştik .Atış yaptığımız göletin boyu izin vermediği için daha uzak bir deneme yapamamıştık. Ancak arkadaşımızın iki konudaki hatasını düzeltmek isterim.
Birincisi daha hafif pelletle daha uzağa atamaz . Daha yüksek çıkış hızlarınada sahip olsa (21 grainde 1136 fps denedik) pellet o mesafelere gitmez .Bu konuyu anlamak için BC (balistik katsayısı ve bölümsel yoğunluk) konularını okuyun.
İkinci konu ise arkadaşımız atışı maximum menzili elde edebilecek açıda yapmadığı için 400 metre maksimum menzilden çok kısadır. Uygun açıyla bu mesafenin çok üzerinde hedef gözetmeksizin atışlar (top atışı)yapılabilir. ChairGun da hız verileri ve BC girildiğinde aslında maksimum menzilin çok daha yüksek olduğu görülür. Herkesin kendi silahının maksimum menzilini bilmesi ve yaptığı atışlarda hedefin arkasının güvenli olup olmadığını kontrol edebilmesi çok önemlidir. Özellikle maxsimum menzil açısına yakın yüksek açılı hedeflere yapılan atışlarda hedefi ıska geçen peletin (özellikle solid mühimmatın) yüzlerce metre ileride can yakması,ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilmesi ,en azından maddi hasar oluşturması riski yüksektir.+1
-
ahh Kırsehir ahh. bizi ince mehmet ve jet pelletlere itiyor.
at44 üm var diye sevinirken bunları görünce üzülüyorum. -
http://www.shooterready.com/mildemo.html
Buda fena değil.
çok iyi uaw .D oynar dururum
-
peki nasil uygulamayı calıstıracagız
-
aynen öyle dürbünle degil cıplak gözle bile görülüyor haliyle pallet agır oldugu için dalgasız suda baya belli oluyor
+1
-
merakımı mazur gor 400 m de peletın dustugu yerı nasıl gordun sırf meragımdan soruyorum yanlıs anlama
6-24x50 nikula ile ben görebiliyorum 20x de arkadaşta da denk ayarda bi dürbün varsa görebilr diye düsünüyorum. bide suda olunca yukardan atış yaparsa cok rahat görebilr diye düsündüm.
-
400 m giden sacma 100 m den şişe mi dinler
-
yayın boşanmasını sağlayan tırnakta sorun olabilr. malüm tetik onla cok alakalı bir pozisyonda
-
Şim dürbün ayağı içine konulan dürbünü yükseltmeye yarayan genelde rontgen filminden kestiğimiz ince parçalar. Ateşli silah ayaklarında metalden hazır yapılmış olanları bile vardır.
+1
-
mazur görün arkadaşlar ŞİM nedir?