içinde hava yokken atmak valfi kırabilir yoksa bir şey olmaz.
Cemal Bozan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam kitapçıkta kırma kolunu kurun emliyeti açın yazıyor şimdi gördüm. Siz px5 i doldururken bunları yapıyor musunuz?
kardeşim senin tüfeğin 250 barla çalışıyor. yüksek basınçtan dolayı tahliye falan etmedi. silahında hava kaçağı var.
kurma kolu muhabbeti çok farklı. ecevit abinin dediği gibi komple bitince yapılması gereken şeyler.
-
türkiyede seri üretim olan coğu şeyde pellet ve bullette şu sorun var
kalıplar eskidiği zaman yenilenmiyor, ölene kadar kullanılıyor.
yeni kalıplardan çıkan solid, pellet cok iyi isabet verebilirken eskiyenleri berbat oluyor
-
çok farklı olmuş eline sağlık grupman pek iyi değil gibi calışman lazım
-
Bende olmadı ama 250 bar fazla değil mi? 200 bar limit zaten. 200 barda 3 ay beklettim düşmedi aşırı basınç yüzünden tahliye olmuş olabilir. 200 bar basıp bekletin bakalım.
Px5 250 bar ile çalışabiliyor. Fazla değil abi
-
Mamak tarafındaysanız orada da aktif atışa giden gruplarımız var. ama derseniz tüfeğimi hemen doldurayım buyurun bir cayımı için tüfeğinizi dolduralim
-
Merhabalar, ben ankara da yenimahalledeyim. yakınsanız görüşelim aktif bir grubumuz var
-
büyük ihtimalle aynı ürünün yeni modelleri çıkmış.
-
Merhaba sorununuz dürbünün ayağının yüksek olması değil gibi.
yaylı tüfeğin sanki gücü yetmiyor gibi. -
vidalıdır ama yapıştırılmış olmalı.
ısıtmak gerekebilir. ısıtmak için doğrudan ateş değil de kaynayan suda bekletme şeklinde çözdürün -
ve yine gidip hatsan aldın başına da gelmeyen kalmadı :()
-
İçini açıp bir bak. İçinde bigudi ve etrafına sarılı keçe var. Deforme olduysa pellet geçerken çarpıyor. Bigudileri yenileyip temiz keçe sarman lazım
-
Bir ara ölçüm yapıp bulmuştum
0.031 çıkmıştı.
-
-
Hayırlı akşamlar
Yarın 22.00 da ilanlar da derin bir temizlik yapacağım.
Satılmamis ilanlarınızı guncelleyiniz, satılmış ise satıldı yazınız.
Satıldı yazılmayan 30 günden fazladır ilanda kalan ilanların hepsini sileceğim.
-
Arkadaşlar konuyu bilerek hortlatiyorum. Elimizdeki dolum aparatlarinda yavaş dolum özelliği (wrangler marka da ) var. Olmayanlar ve elinden gelenler bunu yapabilir. Tüp ve sizin sağlığınız için önemli
-
6.35 güç için yaptığım tüfekte kullandım. Yüksek basınca hepsi dayandı bir sorun yaşamıyorum
-
Çok memnun olurum. Ben Trabzon dayım, her halükarda iletişimine bir şekilde ulaşarak telefonla siparişe razı edeceğim artık. Siz elinizdeki bilgiyi paylaşın lütfen.
-
Merhabalar bende uzun süredir bu konudan müzdariptim.
ankaraya taşınmamla coğu sorunum gibi buda çözüldü.
Ostimde kaucuk satan bir firmaya gittim, yüksek basıncta çalışacagını söyledim ve ona göre verildi. 90 adet oring aldım (10arlı) hepsi farklı farklı ölçülerde 9 takım şeklindeydi.benimle yaklaşık 10 dk ilgilendi ve pc başına geçip başladı oringleri hesaplamaya sonunda tutar 9 TL dedi.
90 mi dedim 9 dedi.
90 tane oringi 9 tl ye aldım.
ankaraya yakınsanız adresini saklıyorum.
-
17 Mart 2023 22.00 a kadar satılan, satılmayan ilanlarımızı guncelleyelim. Temizlik olacak .
bir kaç gün sarkacak...