Bir de affınıza sığınarak size bir soru daha sorsam; işaretlediğiniz yer çim kayağı tesislerinin olduğu yer sanırsam
poligon tam olarak neresinde kalıyor acaba
alparslan016 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Çok teşekkür ederim. İnşallah birlikte de gidelim, tanışmaktan gurur duyarım
H.sonu olması sorun olur mu acaba? piknikçi tehlikesi mevcut mudur?
Saygılarımla,Alp
-
Sn. forumdaşlar; aradığım poligonun adresini her yerde aramama rağmen bulamayınca böyle bir konunun eksikliğinin farkına vardım.
Konunun amacı şudur; İmkanı olan herkes gidip rahatça atış yapabildiği poligonu harita üzerinde işaretleyip paylaşabilir ise poligon adreslerine ihtiyacı olan forum arkadaşlarımız da test edilerek bulunmuş poligonlara sorunsuz ulaşım sağlamış olurlar.
Mesela ben yarın Demirtaş barajına özel harekat atış alanına atışa gitmek istiyorum ama adresi bulamıyorum.
Saygılarımla
Alp -
Efendim ben ve eşim yarın gitmeyi düşünüyorum da poligonu bulabilmek için yol tarifine ihtiyacım var, siz müsaitseniz sizi de bekleriz
-
Bursa Demirtaş Barajı Özel Harekat Atış Poligonu,
1 resimcik atış yapmakdan resim çekmeyi atlamışız,
Gayet güzel bir gündü, katılan katılmayan destekleyen herkeze teşekkürler.[Resim Engellendi: http://img440.imageshack.us/img440/2443/20120429125743.jpg]
Soldan Saga,
1. Semih (HW 97)
2. Selim (Air Arms 510)
3. Engin (BT 65)
4. Metehan (Webley Raider)
5. Kemal Abimiz (FX T12)kısmet olursa bir dahaki buluşmamıza daha tecrübeli ve tam teşekküllü olarak gidecegiz, ufak bir tecrübe edinmiş olduk, Video kamera şart
10-100 MT arası atışlarımızda hedeflerimiz etrafdan bulduğumuz şişeler, boş fişekler , kesme şekerler, yere batılmış 50 civarı plastik kaşık, Plastik iplik kukaları, suntaya oturtulmuş kuru sıkı mermileri ( Güzel Patlıyor )
Air Arms mükemmel bir silah bu arada darısı başımıza
Sn. forumdaşlar; konuyu hortlatmış olacağım ama yarın Demirtaş barajına atışa gitmek istiyorum. Nilüferde oturuyorum ve burada eskisi gibi rahat atış yapılamıyor. Harita üzerinde bu poligonu işaretleme imkanı olan var mı acaba yada araçla giderken nasıl gitmem gerektiğini tarif edebilecek biri?
bir de yarın kalabalık olma, sesten ihbar edilme ihtimali?
Saygılarımla
Alp -
ben retay eagle kullanıcısıyım
o istediğin sınggg sesini ve güçlü mermi sesini çok rahat alabilirsin. agır silahta problem degılse al derım ben cok fazla atıs yaptım bana mısın demedı cok dayanıklı -
hayli yardımcı oldu bu bilgiler tesekkur ederım tamırı tamamladım