Şöyle bi silahım olmadı yaa
Yönetici Notu:
Lütfen avatar resminizi küçülterek yeniden yükleyiniz, linkteki konuyu inceleyiniz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Şöyle bi silahım olmadı yaa
Yönetici Notu:
Lütfen avatar resminizi küçülterek yeniden yükleyiniz, linkteki konuyu inceleyiniz.
birde bu silahta gamo raptor marka pellet kullanacaksın.gerisini düşününemiyorm...
Bu nasıl bi silah anlamadım
isabet arttırmakdan ziyade kiri fazla olan(kalitesiz) pelletlerin temizlenmesi, namlu içinde parça ve kirlenme yapmasını engellemek için uygulanan bir uygulama isabete namluyu temiz tuttuğu için bi faydası belki dolaylı olarak dokunur ancak direk faydası olacağını tahmin etmiyorum..
+1
hayırlı olsun güle güle kullanın..
At44 şiddetle tavsiye ederim
Delta mavzer tipi 36.cal tüfeğim var atışı falan çok zevkli özellikle bolt action olması ayrı bi hava katıyo
Hey maşallah kardeşime şu pompa krizini bi çözeyim bende çok denemeler yapacğm inşallah
Tak üzerinede sağlam bir dürbün al sana suikast silahı.Hç bi fark yok
benim dünkü ayar sondaydı biran gerçekten korktum silahtan.her zaman söylerim bu silahlar normal ateşli silahlardan daha tehlikeli.fakat satın alımıda bi o kadar kolay
Allah göstermesin yakın yada uzak fark etmez bi insana denk gelsin varya düşünemiyorum
Dün buna benzer bi denemede ben yaptım at44 pa ile.inanılmaz bir güç var gerçekten
bu tüfekle uçar avında başarı şansın çok düşük.konar hayvanıda vurmak bize yakışmaz dene ama randuman alman çok çok zor.
Denemedik demeyelim üstad olurda biri daha çıkar merak ederse bak ben denedim olmadı derim ona bi faydamız dokunur
12 cal var.Elime geçmişken bu silahımıda bi denemeyi düşünüyorum kardeşim.teşekkürler...
S.A üstadlarım ve kardeşlerim..
Uzun zamandır 36. cal tüfeğime saçmalı fişek arıyordum.Fakat bir türlü bulamıyordum ve bu yüzden genelde tek kurşun kullanıyordum.Bugün bir sitede numara seçeneği çok geniş ürünler buldum.Fakat hangi numaraları almam gerektiğine bir türlü karar veremedim.Bu nedenle bilgi ve tecrübelerinize başvurmak istedim.Tavşan-Keklik-Bıldırcın-Üveyik için sizce kaç numaralı saçmaları tercih etmeliyim..Saygılar...
Site adresi : http://www.ar-mer.com.tr/asp/brand/459/80/YAF-SACMALAR
Aradaki (-) işareti kaldırınız...